Osobni razvoj

TOMISLAV IVANČIĆ

Trebaš pomoć kako biti hrabra osoba? Donosimo ti savjet Njih se isplati susresti, porazgovarati s njima i ohrabriti se na njihovoj hrabrosti

StunningArt

Foto: StunningArt, Shuttertock

[TREBA HRABROSTI]

Treba hrabrosti da budeš čovjek, da budeš osoba, originalna, jedinstvena, da ne imitiraš druge nego da razvijaš svoju originalnost te zavoliš sebe i da nikada, nikada ne prezireš ljude. Treba nam hrabrosti da ne ogovaramo druge, da razlikujemo zlo od čovjeka i zlo uništavamo, a čovjeka ljubimo. Trebamo hrabrosti da počnemo moliti, da navečer u obitelji počnemo moliti krunicu, da volimo domovinu, svoju Crkvu, sav Božji svijet.

Postoje hrabri. Ne samo u svakome od nas, nego i oni doista vidljivi među nama. Njih se isplati susresti, porazgovarati s njima i ohrabriti se na njihovoj hrabrosti.

Hrabrost je snaga da bismo bili hrabri, da bismo uvijek stajali uz istinu, bili cjeloviti i humani i da nikad ne zatvorimo vrata vječnosti.

Izvor: Tomislav Ivančić, Facebook

Za Book.hr priredila A. P.

Tomislav Ivančić, iz knjige „Ostati uspravan”. Provjeri dostupne naslove prof. Ivančića u biblioteci Figulus.
Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh