Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE

Tečaj ‘Ljubav i poštovanje’ pomogao mi je da shvatim da fokus nije na meni Svijet nas uči jedno, Krist drugo... Ova polaznica tečaja „Ljubav i poštovanje” svjedoči nam kako je odbacila učenje svijeta i prihvatila Kristovo

Foto: Pixabay, Karolina Grabowska 

 

Da mi je netko prije par godina rekao da postoji nauka kako „naučiti ljubiti” i da za to postoji tečaj, vjerojatno bi mi to bilo pomalo smiješno.

Zatvorene su nam oči i ne znamo kako ljubiti i biti sretni

Neshvatljivo mi je kako, iako imamo svakojake diplome i završene fakultete, ne znamo osnove ljubavi. Zatvorene su nam oči i ne znamo kako ljubiti i biti sretni. A formula je tako jednostavna, samo je treba proučavati i svakim danom ponovo je pisati svojim djelima.

Shvatila sam da nas društvo potiče da se fokusiramo samo na sebe; uči nas da, ako ti se nešto kod partnera ne sviđa, da ga jednostavno ostaviš, okreneš stranicu života i nastaviš dalje sam ili s nekim drugim, kreneš ponovno i ispočetka. Odnosno, govori nam se da ćemo biti sretni ako u fokus prvo stavimo sebe.

Na tečaju „Ljubav i poštovanje” ojačana je moja vjera u Isusa Krista, u mog supruga i sebe, u moju obitelj

Na tečaju „Ljubav i poštovanje” ojačana je moja vjera u Isusa Krista, u mog supruga i sebe, u moju obitelj. Voditelji su mi pomogli ojačati vjeru u ljude i pokazali da je bitno da u društvu svjedočimo svoju ljubav.

Neke stvari koje sam čula, „sjele” su tek nakon nekoliko dana, pa i tjedan. Sretna sam i zahvalna na tim, naizgled malim stvarima, a koje su ustvari jako velike i bitne… A to su vjera, moj suprug, djeca, vi…

Neshvatljivo je koliko je čovjeku malo potrebno za sreću. Samo treba malo pustiti fokus sa stvari koje ne možeš promijeniti (Lekcija iz tečaja)

Voditelji vjerojatno nisu ni svjesni kolika velika djela čini ovime što rade, što vode ovaj tečaj, što svjedoče svoja iskustva i što nam prenose naučeno. Zato želim podijeliti s njima i vama ovo svoje svjedočanstvo.

Bogu hvala.

Za Book.hr posvjedočila polaznica tečaja „Ljubav i poštovanje”, puni podatci poznati redakciji.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh