Duhovnost

SLIJEDITI ZAKON LJUBAVI

Važna duhovna lekcija za nas Odreći se svog boga kako bismo pronašli Boga!

Tako važna duhovna lekcija za nas

Foto: Pixabay

 

Slava ti, Oče nebeski, jer po tvome sinu Isusu Kristu već sada živimo u dimenziji vječnoga života gdje muškarci i žene, iako još uvijek na zemlji, imaju sigurnost da s Tobom dijele život milosti koji nikada neće prestati, kako sada tako i u nebu.

Tako važna duhovna lekcija za nas – ne vjerovati u ono što naše oči vide, već u ono što govore oči našeg srca, slijediti zakon ljubavi, Isusov zakon

Odreći se svog boga kako bismo pronašli Boga! Tako važna duhovna lekcija za nas – ne vjerovati u ono što naše oči vide, već u ono što govore oči našeg srca, slijediti zakon ljubavi, Isusov zakon; uzdati se u Božji plan za naš život čak i u teškim vremenima, znajući da će Onaj koji je usadio taj san u naša srca i ostvariti ga; nadati se protiv svake nade – to je ono što znači odreći se naše slike o Bogu kako bismo istinski pronašli Boga.

Za Book.hr priredila I, A.

Ulomak iz nove knjige Biblioteke Figulus „Veliča duša moja… Duh Sveti na djelu u mom životu“ autora Orestea Pesarea. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh