Foto i video

VLČ. NUÑEZ PRIČA: JEZIVI SUSRET U ZRAKOPLOVU

‘Taj je čovjek bio u dubokoj molitvi, ali kad mi je kasnije priznao kome se i za što moli – šokirao sam se!’ Otac Nuñez je bio oduševljen kad je prilikom jednog leta zrakoplovom vidio da se čovjek pored njega skrušeno moli. Zato se je nemalo iznenadio kada mu je taj čovjek kasnije u razgovoru rekao da se ne moli Bogu…

„Taj je čovjek bio u dubokoj molitvi, ali kad mi je kasnije priznao kome se i za što moli – šokirao sam se!”

Foto: Screenshot/Youtube

 

Vlč. Nuñez često putuje zrakoplovom. I uvijek se čudi kako, ni prije ni za vrijeme leta, gotovo nikog ne vidi da se prekriži, moli ili čita Bibliju. Zato se je oduševio kad je jednom sjedio pored čovjeka koji se je skrušeno i dugo molio. Međutim, kad je u razgovoru s njim doznao da se taj čovjek ne moli Bogu, nemalo se je iznenadio…!

Molio je Sotonu za njegovo uništenje

Osvrćući se na taj događaj, otac Nuñez kaže: „Zbog žeđi koju ljudi imaju za Bogom odgovore ponekad traže na krivim mjestima. A ponekad je dovoljna samo jedna riječ, koja onda dirne srce osobe – a to je Bog koji djeluje. A na nama je da kažemo tu riječ.”

Otac Pedro Nuñez katolički je svećenik španjolskog porijekla s Kube, koji već tri desetljeća služi vjernicima u nadbiskupiji New Orleans. Pokrenuo je te je direktor televizijskog i dva radijska programa.

O. Nuñez je ovaj događaj ispričao krajem prošle godine na EWTN-u (Globalna katolička TV mreža) u programu „Naša vjera”.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh