Svjedočanstva

ISUSE, UZDAM SE U TEBE

SVJEDOČANSTVO JEDNE MLADE SUPRUGE Sve predajem Isusu, da me On vodi Odgovori koje nam Bog daje na molitve: „Da.“ „Ne još.“ „Imam nešto bolje za tebe.“

Prije sedam godina molila sam da dobijem posao koji sam jako htjela, ali ga te godine nisam dobila. Imala sam osjećaj da mi se srušio cijeli svijet. Iduće godine sam ponovno poslala prijavu za taj posao i dobila sam poziv za obuku koja je trajala nekoliko mjeseci te sam nakon te obuke dobila posao. Nekoliko godina nakon toga viđala sam se mjesecima s jednim dečkom u kojeg sam bila slijepo zaljubljena i stalno sam molila da započnemo ljubavnu vezu, jer sam silno htjela pronaći muža s kojim ću zasnovati obitelj. U tome trenutku sam sve to zamišljala s njim, ali Isus nije uslišao moje molitve. I zaista, kasnije su mi se otvorile oči i shvatila sam da on niti nije bio muškarac za mene i muškarac kakvog ja želim.

Otkad živim u vjeri, život je puno lakši bez obzira na uspone i padove, puno sam smirenija i sve predajem Isusu, da me On vodi

Nakon toga sam i dalje molila. Nakon nekoliko mjeseci javio mi se dečko kojeg sam upoznala na onoj obuci za posao prije nekoliko godina, i on je danas moj suprug! Divno stvorenje s kojim gradim kuću! Očito je Isus imao razlog da ne dobijem posao prve godine, jer ga ne bih upoznala.

Otkad živim u vjeri, život je puno lakši bez obzira na uspone i padove, puno sam smirenija i sve predajem Isusu, da me On vodi. Danas molim i po dvije, tri krunice dnevno, a prije mi je bilo teško izmoliti i jednu deseticu.

Sve mogu u Onome koji me jača! Hvala ti, Isuse! ❤

Posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu)

Book.hr

Foto: funstarts33; Shutterstock

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh