Svjedočanstva

IZ KNJIGE 'OVDJE SAM DA TE IZLIJEČIM'

SVJEDOČANSTVO Djevojka iz muslimanske sekte izliječena po zagovoru svetog Šarbela Sveti Šarbel ne isključuje nikoga, kojoj god rasi, klasi, vjeri, sekti ili kulturi pripadao...

SVJEDOČANSTVO Djevojka iz muslimanske sekte izliječena po zagovor sv. Šarbela

Foto: Shutterstock

 

(…) Naposljetku se vraćamo u Europu gdje su 1992. godine neke engleske novine i britanski dnevnik „The Guardian” objavili priču Samire Hannoch, djevojke iz Švedske, kojoj se Čudotvorac navodno ukazao. Od tada portret svetoga Šarbela u njezinu domu u blizini Stockholma izlučuje čudotvorno ulje kojem se pripisuju brojna ozdravljenja.

Seoski uglednici, kojima je osobno poznata, dali su izjavu pod zakletvom…

Također, djevojka muslimanske sekte Druza, Hosn Mansur el-Mohair, kojoj je jedna noga bila od rođenja tri ili četiri prsta kraća od druge, zadobila je iscjeljenje nakon što je kraću nogu masirala mješavinom vode i zemlje uzete pored groba svetoga Šarbela. Seoski uglednici, kojima je osobno poznata, dali su izjavu pod zakletvom, kojom su potvrdili da je djevojčina noga nakon tretmana postigla istu duljinu kao druga.

Sveti Šarbel ne isključuje nikoga, kojoj god rasi, klasi, vjeri, sekti ili kulturi pripadao. Samo Ljubav ujedinjuje. Ona je zajednički, ekumenski jezik koji govori i razumije sve jezike svijeta. Samo dostizanjem maksimalne sposobnosti da ljubi, čovjek će moći postići jedinstvo u različitosti.

Iz knjige „Ovdje sam da te izliječim! Šarbel, sveti prijatelj“ Patrizie Cattaneo. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh