Svjedočanstva

TU JE, SAMO GA ZAMOLI

SVJEDOČANSTVO ČITATELJICE ‘Ja znam da mi je moj anđeo pomogao’ Nakon što je pročitala knjižicu „Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)”, Brankica nam svjedoči kako joj je njezin anđeo čuvar postao pravi prijatelj spreman uvijek uskočiti u nevolji... Samo ga je trebala zazvati

Foto: Pixabay

 

Prije nekoliko dana vozila sam se na posao, a cesta je bila prekrivena snijegom. Meni se činilo da sam vozila dovoljno oprezno, a ipak mi je auto proklizio na jednom zavoju, Prešla sam na drugu stranu ceste u sekundi.

Nisam mogla kontrolirati volan uopće. Čim sam ja zaokrenula na jednu stranu, auto je odmah počeo kliziti suprotno, kao da nemam zimske gume. Dva puta sam se okrenula na cesti. I bila sam sigurna da ću sletjeti, jer nisam ništa mogla napraviti… Čim sam dodirnula kočnicu, proklizavanje je bilo jače. Već sam se „vidjela ” u grabi kraj ceste.

‘Primi ti volan’

To je trajalo možda nekoliko sekundi, a onda sam se sjetila svojeg anđela čuvara, i u sebi zazvala: ‘Anđele čuvaru – pomozi, primi ti volan! I kad sam to pomislila, auto je još trenutak klizio, a zatim sam se uspjela vratiti na svoju stranu ceste i polako nastaviti vožnju.

Sva sreća – cesta je bila prazna, nije nitko naišao. Naravno, bila sam u šoku, što mi se moglo dogoditi, ali nije – moj anđeo čuvar mi je pomogao, znam to.

Možda će se nekome ovo činiti glupo, ili pretjerivanje, ili će netko reći – slučajnost, ma ova žena fantazira. Nije važno, ja znam da je moj anđeo čuvar uz mene i da mi je pomogao.

„Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)”, autora Nevena Drozdeka

Više o knjizi pročitaj ovdje, a kupiti ju možeš ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh