Recenzije knjiga

„Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)” Neven Drozdek

Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)

O knjizi 

Knjiga za dječake, djevojčice, mame, tate, bake, djedove i sve ostale!

Priča o dječaku Marku kojemu se, nakon što svome anđelu čuvaru zada neobičan izazov, počinju događati nevjerojatne stvari!

Zgode i nezgode dječaka Marka i njegovih prijatelja uobičajene su dogodovštine kroz koje prolaze svi dječaci, no ovdje postoji jedna, izvanredna razlika. O čemu se radi saznajte u knjizi!

Tekst prate ilustracije našeg popularnog ilustratora.

Idealan dar za prvopričesnike!

Neven Drozdek

Siguran sam da i vi mislite (kao što sam i ja nekada mislio) da su anđeli odjeveni u bijelo. (…) I vjerojatno mislite da njihova bijela odjeća nalikuje nekakvoj haljinici kakvu djevojčice nose na prvoj pričesti, i da u ruci nose neku vrstu harfe. (…) Vjerojatno su anđeli u vašoj mašti bosi. Pa tko još zamišlja anđela u tenisicama ili u čizmama? (…) Joooooj, kako su dosadni ti vaši anđeli! Što bi čovjek s njima? (…)

Halooooo, pa anđeli uopće nisu takvi, što vam je? Opet ste gledali previše crtića!!!

A kako ti to znaš? – već čujem pitanja… Pa kako ne bih znao kad poznajem jednog anđela. I to ne tamo nekog lijevog susjedovog, ili nekog anđela vanzemaljca… Poznajem svog osobnog anđela. Anđela čuvara. (…)

Ulomak iz knjige

 

O autoru

Kad sam bio dijete, sanjao sam da ću postati astronaut. Nakon što su me spustili na zemlju, poželio sam osvojiti naslov svjetskog prvaka u boksu. Nakon prvog udarca u nos i ta se želja izgubila negdje uz put… Iako sam neprekidno i neograničeno snivao, danas nakon mnogo godina posjedujem samo mnoštvo dosadnih informacija, koje su sve tako daleke od hoda po Marsu ili nastupa u borbi večeri. Ono što je bitno je da dječak koji je sve to snivao i dalje živi i željno upija sadržaje iz tako zanimljiva svijeta koji ga okružuje. A ovaj odrasli to prenosi na papir – plod toga je i ovaj roman koji držite u rukama. Obojica se nadaju da su vam barem malo osvježili dan… 🙂

Neven Drozdek

 

O ilustratoru

Može li se vidjeti ono što se ne vidi? Izmisliti ili pročitati priču, i ugledati pred sobom vesele, razigrane i sve druge likove i mjesta iz te priče? Može!

Kao dječaka zamišljanje i crtanje takvih likova zabavljalo me je jednako kao igranje s djecom iz susjedstva. Prolazile su godine a ja sam počeo crtati stripove, animirane filmove i ilustracije. Nekoliko se njih nalazi i u ovoj knjizi…

Dario Kukić

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Osnovne informacije

Naslov: Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje?
Podnaslov: (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)
Autor: Neven Drozdek
Nakladnik: Ustanova Kristofori
Godina izdanja: 2017. 
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 100
Uvez: meki
Veličina knjige: 11 x 17,5 cm

Najčitanije

Na vrh