Svjedočanstva

UTJEHA U PATNJI

Svjedočanstvo bračnog para: Izgubili su svoje dijete, no Bog ih je iznenadio i utješio posebnim darom

Priča bračnog para: Izgubili su svoje dijete, a Bog ih je utješio posebnim darom

Foto: Shutterstock

 

Životna priča bračnog para iz Sjedinjenih Američkih Država pokazuje da Bog i najteže životne situacije može okrenuti na dobro. Njihovu je priču prenio portal Goodfullness.net.

Josh i Katie Butler iz Nashvillea iščekivali su rođenje svoga djeteta, kada je u 20. tjednu trudnoće, tijekom liječničkoga pregleda, otkriven problem koji je mogao uzrokovati poteškoće u razvoju. Nakon poroda, dječak je prebačen na Odjel za intenzivnu neonatalnu njegu; liječnici su gotovo tri i pol mjeseca pokušavali otkriti što nije u redu. Ipak, dječak je preminuo tijekom rutinske operacije tijekom koje su mu liječnici pokušali namjestiti cjevčicu za hranjenje.

Ta je medicinska sestra radila na Odjelu za intenzivnu neonatalnu njegu, i sjetila se je dječaka Braxa kojega su napustili biološki roditelji…

Iako je obitelj bila slomljena zbog gubitka sina, utjehu im je pružila jedna medicinska sestra koja se je zbližila s tom obitelji dok je njihov dječak bio u bolnici. Ta je medicinska sestra radila na Odjelu za intenzivnu neonatalnu njegu, i sjetila se je dječaka Braxa kojega su napustili biološki roditelji. Sjetivši se kako su Butleri iskazali želju da budu udomitelji, pokušala ih je povezati s njim.

Brax je tada imao 11 mjeseci i od rođenja je bio u bolnici. Bolovao je od kroničnog respiratornog zastoja i traheomalacije. Nakon što je obitelj Butler odvela Braxa kući, njegovo se je zdravstveno stanje poboljšalo. Josh i Katie zavoljeli su dječaka, a 2017. godine su ga i službeno posvojili. Iako su izgubili svoje biološko dijete, Bog im je u život poslao dječaka koji je trebao njihovu ljubav i koji im je uljepšao život.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh