Svjedočanstva

VELIČA DUŠA MOJA GOSPODINA...

Što mi je Gospodin pripremio za sutra ne znam, ali znam ovo ...uvjeren sam da je čudesno „karizmatsko“ iskustvo koje sam, bez ikakvih vlastitih zasluga, doživio u svom životu i životu svoje obitelji, obećano svakom vjerniku, a ne samo nekim posebnim i sretnim pojedincima

Foto:Pexels, Pixabay

 

Ne znam što mi je Gospodin pripremio za sutra. Znam samo da me Isusova ljubav zarobila i da želim ostati s Njim. Znam samo da danas silno želim zapjevati svoj „Veliča“, baš kao što je to učinila Marija, majka Isusova, zbog silnih djela koja je Gospodin učinio u mom životu. On me preobražava od nevjernika u vjernika dugim mučeništvom koje traje do današnjeg dana.

Moja životna molitva i nada jest da Ga upoznate i vi…

Moje služenje Crkvi i Katoličkoj karizmatskoj obnovi širom svijeta samo je posljedica iskustva milosrđa koje mi je iskazano svih ovih godina i o tome ne mogu šutjeti.
Bog je živ i dobio sam milost primiti Ga u svoj dom. Moja životna molitva i nada jest da Ga upoznate i vi (…)

…uvjeren sam da je čudesno „karizmatsko“ iskustvo koje sam, bez ikakvih vlastitih zasluga, doživio u svom životu i životu svoje obitelji, obećano svakom vjerniku, a ne samo nekim posebnim i sretnim pojedincima

Zapravo, uvjeren sam da je čudesno „karizmatsko“ iskustvo koje sam, bez ikakvih vlastitih zasluga, doživio u svom životu i životu svoje obitelji, obećano svakom vjerniku, a ne samo nekim posebnim i sretnim pojedincima. Ono je također namijenjeno onima koji, unatoč svojoj slaboj vjeri, imaju silnu želju upoznati i slijediti istinskog i milosrdnog Boga, i koji su spremni na promjenu svog života kako bi upoznali Onoga koji je u knjizi o Jobu rekao: „Ako se raskajan vratiš Svesilnome i nepravdu iz svog šatora odstraniš, tad ćeš odbaciti zlato u prašinu i ofirsko blago u šljunak potočni. Svesilni će postat’ tvoje suho zlato, on će biti tvoje gomile srebrene. Da, Svesilni bit će tvoje radovanje, i lice ćeš k Bogu dizati slobodno. Molit ćeš mu se, i uslišat će tebe, ispunit ćeš što si mu zavjetovao. Što god poduzeo, sve će ti uspjeti, i putove će ti obasjavat’ svjetlost.“ (Job 22, 23-28)

Ulomak iz knjige Veliča duša moja… Duh Sveti na djelu u mom životu autora Orestea Pesarea. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh