Razno

ČEDNOST

SLOBODA U ODIJEVANJU Je li stvarno nevažno što će drugi ‘misliti’? Kolika je sloboda u tome da bilo tko može vidjeti tvoje dragocjeno tijelo?

zenstveni kroj

Foto: Ženstveni kroj, Facebook

 

Sloboda… Što je sloboda? Danas tako pogrešno shvaćena stvarnost.
A sloboda u odijevanju?
Netko bi rekao „Obuci što hoćeš! Ne razmišljaj o drugima“.

Kolika je sloboda u tome da bilo tko može vidjeti tvoje dragocjeno tijelo?

Naravno, nevažno je što drugi misle o tvome ukusu jer ukusi su različiti, ali je li stvarno nevažno što će drugi „misliti“? Kolika je sloboda u tome da bilo tko može vidjeti tvoje dragocjeno tijelo? To je samo prividna sloboda… A duša vapi da od svih požudnih pogleda sakrije svetost tijela koje je namijenjeno za mnogo više.

Neshvaćene i divne li slobode čuvanja svoje ženstvenosti, svoje BITI

Tek kada saslušaš te tihe i nježne vapaje duše, kada u slobodi možeš hodati ulicom, stajati u autobusu ili tramvaju, čekajući u redu u dućanu… Tek tada duša osjeti istinsku slobodu. Neshvaćene i divne li slobode čuvanja svoje ženstvenosti, svoje BITI.

Karolina Slišković, Book.hr

Karolina je inače novinarka, a trenutačno je u radosnom iščekivanju prinove. O odijevanju ne samo da razmišlja, već i sama šije. Radovi su tek u začetku, a njezin rast možete pratiti na Instagramu i Facebooku. Nadamo se da ćete s nama uskoro gledati i njezinu prvu kolekciju čednih odjevnih predmeta 🙏

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh