Duhovnost

RIJEČ ZA TEBE Otvori Njegov dar

Foto: Shutterstock

 

Zamisli da se probudiš na božićno jutro s gomilom poklona ispod drvca i onda ih nikad ne otvoriš. Zamisli da su tvoja obitelj i prijatelji potrošili puno novca na tebe da ti kupe stvari koje trebaš i želiš i koje si ne možeš priuštiti. Zamisli da čak i znaš što je zamotano, ali jednostavno dan po dan, godinu po godinu, odlučiš ne otvoriti ih. Sad imaš sve o čemu si sanjao. Posjeduješ sve što je u tim kutijama. Da te itko pita, rekao bi: „Da, imam to.“ Ali kakve bi koristi imao kad ih nikad ne bi mogao koristiti jer ih nikad nisi otvorio?!

Isto je s Bogom. On želi da živimo u izobilju. Svi su Njegovi darovi zamotani u Njegovu Riječ

Isto je s Bogom. On želi da živimo u izobilju. Svi su Njegovi darovi zamotani u Njegovu Riječ. „Otvaramo“ Njegov dar razmatranjem Njegove Riječi, poslušnošću i svjedočenjem.

Danas te ohrabrujem – otvori te darove! Nemoj ostaviti nijedan poklon zatvoren. Isus je došao kako bi otkupio tvoj vječni život i sadašnji u izobilju. Otvori darove i živi u Njegovoj punini već danas! Amen.

„Oče,
danas primam svako dobro i obećanje koje si mi dao.
Odabirem napraviti korak vjere i usaditi Tvoju Riječ u svoj život.
Nauči me, po Svome Duhu, hodati i živjeti po Tvojim pravilima, po Isusu. Amen.“

Dobro jutro i blagoslovljen Božić!

 

„Ta on ni svojega Sina nije poštedio, nego ga je za sve nas predao! Kako nam onda s njime neće sve darovati?“ (Poslanica Rimljanima 8,32)

Ana Marija Lončar; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh