Aktualnosti

15. TRAVNJA

Proslavimo zajedno prvu godinu djelovanja Doma molitve Zagreb Dom molitve Zagreb otvoren je u travnju prošle godine, a kroz godinu djelovanja Gospodin je učinio mnogo predivnih stvari

Proslavimo zajedno prvu godinu djelovanja Doma molitve Zagreb

Foto: Eho projekt


 

„Već nekoliko godina u našim srcima gori želja da se u Zagrebu nađe mjesto na kojem ćemo bez prestanka moliti za sve potrebe, gdje ćemo slaviti Boga, čitati Bibliju i uživati u Božjoj prisutnosti 24 sata dnevno, 365 dana u godini. To se napokon ostvaruje!“

Mladi Doma molitve Zagreb

Dom molitve Zagreb otvoren je u travnju prošle godine, a kroz godinu djelovanja Gospodin je učinio mnogo predivnih stvari.

Dom molitve smješten je u centru Zagreba (Šenoina 20), a zamišljen je kao mjesto na kojem ne prestaje molitva, na kojem se uvijek netko klanja Bogu, slavi ga i izgovara njegovu riječ. Cilj je doći do toga da se moli bez prestanka, odnosno 24 sata, sedam dana u tjednu. Više o tome saznat će te u ponedjeljak na susretu.

Program u ponedjeljak započinje u 20 sati, u prostoru Ženske opće gimnazije. Na početku će biti druženje i upoznavanje, potom će uslijediti slavljenje Gospodina koje će predvoditi Amorose. Rad Doma molitve predstavit će voditelj – Marko Matijašević. Imat ćete priliku čuti svjedočanstva članova i mladih koji dolaze u Dom molitve, a na kraju će biti molitva i druženje.

Ulaz je besplatan, a ako tko želi moći će ostaviti dobrovoljni prilog.

Za više informacija možete se javiti e-mailom na: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 222
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh