Najave

DUHOVNE VJEŽBE U ŠUTNJI

Program ‘Oprostom oslobođene’ u Zagrebu održava duhovnu obnovu za žene ranjene pobačajem Prijave zaprimaju do popunjavanja, a najkasnije do 15. listopada

Foto: Shutterstock 

„Ja ću te iscijeliti, rane ti zaliječiti.” (Jr 30, 17)

Program „Oprostom oslobođene“ održava trodnevnu duhovnu obnovu u Zagrebu od 26. do 29. listopada. Obnova će se održati u vidu duhovnih vježbi u tišini, a prijaviti se možete ispunjavanjem Google obrasca – ovdje. Prijave zaprimaju do popunjavanja, a najkasnije do 15. listopada

„Oprostom oslobođene“ je program za iscjeljenje rana uzrokovanih post-abortivnim sindromom koji nastaje nakon iskustva spontanog i/ili izabranog pobačaja.

Program izravno mijenja živote žena koje su ranjene pobačajem i pomaže im da obnove život, znajući da su, bez obzira na tešku životnu situaciju koju su proživjele, vrijedne, poštovane, dostojanstvene i ljubljene.

Mnoge žene koje su prošle ovaj program svjedoče kako su, proučavajući Božju riječ, te uz blagoslove i milosti koje nam pružaju sveti sakramenti, doživjele oprost i oslobođenje od dugogodišnjih teških emocija i tereta kojima su, uslijed posljedica pobačaja, bile izložene.

Za Book.hr priredio L. M.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh