Najave

12. i 19. PROSINCA

Prijavi se na seminar teologije tijela s don Damirom Stojićem Program se sastoji od predavanja, molitve i druženja. Traje dvije subote, od 9:00 do 21:00 sat

Foto: Teologijatijela.com


 

Zanima li te tko si? Zašto te Bog stvorio kao muškarca ili ženu? Koje je značenje ljudske spolnosti? Kako ispravno ljubiti? Poziva li te Bog na brak ili posvećeni život?
Ako sebi postavljaš ova pitanja seminar „Teologija tijela“ je baš za tebe!

Prvi modul seminara, u trajanju od dvije subote, održat će se 12. i 19. prosinca 2020., u dvorani don Petra Šimića u svetištu Sveta Mati Slobode na Jarunu.
Program se sastoji od predavanja, molitve i druženja, a obje subote traje od 9:00 do 21:00h. Glavni predavač je don Damir Stojić uz pokojeg gosta.

Kotizacija za program od dvije subote uključuje radne materijale i dva ručka te iznosi 200kn.

Prijava

Prijaviti se možeš preko web stranice www.teologijatijela.com/seminari. S obzirom na epidemiološku situaciju, broj mjesta je ograničen, uz pridržavanje epidemioloških mjera.
Napomena: Kod prijava je potrebno registrirati se na portal e-župe, a nakon toga se prijaviti na događaj kojeg ćete pronaći pod „Moje aplikacije“ – „Moja prijava“.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh