Najave

BESPLATNA I DAR SVIM MUŠKARCIMA

POZVAN SI I TI Prva i povijesna online konferencija katoličkih muškaraca Priključite se 12. studenog od 20 h, preko aplikacije Zoom i zajedno sa sjajnim govornicima nasljedujte najsavršenijeg muškarca koji je ikad hodao ovom zemljom – našeg Gospodina, Isusa Krista

Foto: Pixabay


Pozivaju se svi muškarci na prvu i povijesnu online konferenciju katoličkih muškaraca naziva „Budi muškarac‟ koja će se održati 12. studenog od 20 do 22 h preko aplikacije Zoom.

Na webinaru za katoličke muškarce, u organizaciji portala Muževni budite, progovorit će se o krizi muževnosti i kako tu krizu riješiti. O krepostima i vrlinama jednoga katoličkog muškarca i kako ih izgraditi. O uzorima autentične katoličke muževnosti. O braku, očinstvu, duhovnom vodstvu, o poštovanju koje je potrebno svakom katoličkom muškarcu, ali i o mnogim drugim temama. Mnogi od govornika podijelit će i svoje svjedočanstvo življenja katoličke muževnosti.

Na prvoj, povijesnoj online konferenciji govorit će:

Krunoslav Puškar, gl. urednik portala „Muževni budite‟: Kriza muževnosti

fra Ivan Dominik Iličić, OP, studentski kapelan u Rijeci: Dar jakosti

Bruno Petrušić, suprug i otac: Tko se boji braka još?

fra Serđo Ćavar, OFM: Ima li duhovnih otaca?

Danijel Katanović, voditelj tečaja „Ljubav i poštovanje‟: Poštovanje i muževnost

Veseljko Kralj, voditelj bratstva „Muževi katolici‟: Ispovijest bijednog grješnika

Slogan ove konferencije jest: „Bdijte postojani u vjeri, muževni budite, čvrsti‟ (1 Kor 16, 13).

Nemojte propustiti ovu prvu i povijesnu online konferenciju katoličkih muškaraca koja je besplatna i dar svim muškarcima. Stoga, priključite se 12. studenog od 20 h i zajedno s njima nasljedujte najsavršenijeg muškarca koji je ikad hodao ovom zemljom – našeg Gospodina, Isusa Krista.

Prijaviti se možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh