Aktualnosti

NAGRADNA IGRA

Poklanjamo vam tri primjerka izvanredne knjige p. Marka Glogovića!

Poklanjamo vam tri primjerka knjige p. Marka Glogovića!

Na Bijelu nedjelju, 28. travnja obilježili smo Blagdan Božjeg Milosrđa. No nije samo taj dan u godini pogodan za razmišljanje o Milosrđu, već nam Bog u svojoj ljubavi nudi svoje Milosrđe svaki dan!


U našem razmišljanju, i u stalno sve većem predanju u milosrdne Gospodinove ruke, itekako nam je dobrodošla pomoć. A ima li bolje pomoći od tumačenja i iskustava Božjeg Milosrđa koje u svojoj knjizi iznosi p. Marko Glogović, koji svoje svećeničko djelovanje već više od 20 godina temelji upravo na Božjem Milosrđu?

Prilikom izlaska paterove knjige iz tiska – pod naslovom „Vidljivi Bog“ – poklanjamo vam tri primjerka!

Knjigu po sniženoj cijeni od 72 kune (redovna cijena iznosi 80 kuna) možete kupiti isključivo u web-knjižari Figulus ovdje.

KAKO SE UKLJUČITI

Kako biste se uključili u nagradnu igru, sve što trebate učiniti je:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na našu stranicu na Facebooku Biblioteka Figulus (ako još niste).
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi i oni mogli zaigrati.
  3. Podijeliti objavu javno (public).

 

Nagradna igra traje od subote, 4. svibnja do nedjelje, 12. svibnja. Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 13. svibnja. Sretno! 🙂

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: