Aktualnosti

NAGRADNA IGRA

Poklanjamo vam tri primjerka izvanredne knjige p. Marka Glogovića! U Biblioteci Figulus izašla je knjiga patera Marka, u kojoj otkriva tajne poznate slike Božjega Milosrđa! Poklanjamo vam tri primjerka! Zaigraj i osvoji. Sretno!

Poklanjamo vam tri primjerka knjige p. Marka Glogovića!

Na Bijelu nedjelju, 28. travnja obilježili smo Blagdan Božjeg Milosrđa. No nije samo taj dan u godini pogodan za razmišljanje o Milosrđu, već nam Bog u svojoj ljubavi nudi svoje Milosrđe svaki dan!


U našem razmišljanju, i u stalno sve većem predanju u milosrdne Gospodinove ruke, itekako nam je dobrodošla pomoć. A ima li bolje pomoći od tumačenja i iskustava Božjeg Milosrđa koje u svojoj knjizi iznosi p. Marko Glogović, koji svoje svećeničko djelovanje već više od 20 godina temelji upravo na Božjem Milosrđu?

Prilikom izlaska paterove knjige iz tiska – pod naslovom „Vidljivi Bog“ – poklanjamo vam tri primjerka!

Knjigu po sniženoj cijeni od 72 kune (redovna cijena iznosi 80 kuna) možete kupiti isključivo u web-knjižari Figulus ovdje.

KAKO SE UKLJUČITI

Kako biste se uključili u nagradnu igru, sve što trebate učiniti je:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na našu stranicu na Facebooku Biblioteka Figulus (ako još niste).
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi i oni mogli zaigrati.
  3. Podijeliti objavu javno (public).

 

Nagradna igra traje od subote, 4. svibnja do nedjelje, 12. svibnja. Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 13. svibnja. Sretno! 🙂

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh