Svjedočanstva

MOĆAN ZAGOVORNIK

Po zagovoru oca Antića, djeca su dobila posao Poručujem svima da ustrajno mole, molitva mora biti iz srca i bit će uslišana. Hvala ti, dragi oče Ante!

Po zagovoru oca Antića, djeca su dobila posao

Foto: Unsplash, Mateus Campos Felipe 


 

Ovo svjedočanstvo sam trebala napisati puno ranije, ali uvijek sam mislila danas ću, sutra ću i to je ostalo do danas.

Želim zahvaliti ocu Anti Antiću za primljene milosti zapošljavanja moje drage djece. Nakon što je kćer završila studij, a potom i sin, mladi ljudi nisu našli posao. Ja sam od nekoga dobila Antićevu sličicu s molitvom i čula sam da je dobro moliti se za zagovor ocu Antiću na tu nakanu.

Kopirala sam je i podijelila djeci i drugima.

Molila sam svako jutro prije odlaska na pasao. Nakon kratkog vremena kćerka je dobila posao, a potom i sin. Ja sam sigurna da je to po njegovu (Antićevu) zagovoru.

Danas moja djeca rade, a ja svako jutro i dalje molim za njegovo proglašenje blaženim i zahvaljujem mu. Sin je prije dva mjeseca dobio posao u trećoj najvećoj tvrtki na svijetu, a kćerka radi za poznatu aviokompaniju. Poručujem svima da ustrajno mole, molitva mora biti iz srca i bit će uslišana. Hvala ti, dragi oče Ante!

Svjedočila S. T. (“Dobri otac Ante Antić” – glasilo vicepostulature sluge Božjeg fra Ante Antića / broj 167-168, Zagreb 2017.)

S dopuštenjem preuzeto sa stranice otacanteantic.com

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh