Svjedočanstva

NA OBLJETNICU PRIJENOSA POSMRTNIH OSTATAKA U CRKVU MAJKE BOŽJE LURDSKE

Po zagovoru oca Antića, čudesno joj se zatvorila otvorena rana u usnoj šupljini Zahvalila je Padre Piju što ju je 'upoznao' s ocem Antićem

Foto: otac Ante Antić

 

Želim posvjedočiti o čudu ozdravljenja koje sam zadobila točno na obljetnicu prijenosa posmrtnih ostataka fra Ante Antića u Crkvu Majke Božje Lurdske u Zagrebu – 15. prosinca.
Netko to možda ne smatra čudom već „sitnicom”, ali za mene je to čudo za koje sam se molila fra Anti Antiću.

Da budem preciznija: pod povišenom temperaturom uslijed ranije načetog zdravstvenog stanja imala sam teško kirurško vađenje zuba koji je bio jako zahvaćen upalom, uz otežano gutanje i disanje te natečene limfne čvorove.

Nakon vađenja zuba rana dugo nije zarastala, a bolovi su iz dana u dan postajali neizdrživi u tolikoj mjeri da niti jedan lijek više nije bio od pomoći

Nakon vađenja zuba rana dugo nije zarastala, a bolovi su iz dana u dan postajali neizdrživi u tolikoj mjeri da niti jedan lijek više nije bio od pomoći. Noći su mi postale besane… Trpeći nesnosne bolove u očaju sam se molitvom obratila fra Anti Antiću za pomoć i zamolila ga za brzo ozdravljenje jer sam se jako zabrinula za ishod i vlastito zdravlje s obzirom da imam problema sa srcem i povišenim šećerom.

Rana se zatvorila

Tog, 15. prosinca, na obljetnicu prijenosa posmrtnih ostataka fra Ante Antića u crkvu Majke Božje Lurdske u Zagrebu, još sam se jednom pomolila ocu Anti za pomoć uz obećanje da ću, ako me zauvijek oslobodi neizdrživih bolova u usnoj šupljini, posvjedočiti na stranici otac Ante Antić o milosti koju sam zadobila po njegovom zagovoru.

nekoliko sati nakon mog posljednjeg obraćanja fra Anti Antiću, u večernjim satima rana koja je danima bila otvorena i užasno je boljela odjednom se zatvorila

Tog istog dana, nekoliko sati nakon mog posljednjeg obraćanja fra Anti Antiću, u večernjim satima rana koja je danima bila otvorena i užasno je boljela odjednom se zatvorila. Sve je počelo zacjeljivati. Tu večer nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova jer nije mi bilo potrebno i čitavu sam noć mirno prospavala.

Nekomu se ovo možda čini nevažnim, ali ja čvrsto vjerujem da mi se u tom trenutku dogodilo čudo po zagovoru dobrog fra Ante Antića jer mi je molitva uslišana.
Održala sam obećanje koje sam dala ocu Anti Antiću – svjedočila sam na ovom mjestu koje je posvećeno fra Anti Antiću.

Draga braćo i sestre u Kristu, molite se jer Bogu je zaista sve moguće!
Hvala i Slava Uskrslom Živom i Milosrdnom Isusu Kristu – Kralju svih vjekova!
Živjela Blažena Djevica Marija – Bezgrešno Začeće!
Hvala dobrom svetom Padre Piju iz Pietrelcine koji me uputio na fra Antu Antića!
Hvala dobrom ocu Anti Antiću kojemu se i dalje preporučujem za zagovor!

Svjedočila K., uz dopuštenje preuzeto sa stranice otac Ante Antić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh