Svjedočanstva

IZ NOVE KNJIGE

Po molitvi pape Benedikta XVI. oslobođen muškarac posvećen Sotoni još od majčine utrobe Ovo tako brzo oslobođenje, nakon tolikih uzaludnih napora, može se objasniti samo na jedan način: snažna Papina molitva po kojoj je Sotona bio prisiljen odstupiti

Po molitvi pape Benedikta XVI. oslobođen muškarac posvećen Sotoni još od majčine utrobe

Foto: Pixabay

 

…postoje različita svjedočanstva osoba koje su zahvaljujući Josephu Ratzingeru bile oslobođene. Jedan je i slučaj Charlesa, muškarca posvećena Sotoni još od majčine utrobe: „S obzirom na težinu opsjednuća, savjetovali smo mu da piše Benediktu XVI.“, objašnjava egzorcist, „i pismo sam predao subratu koji je u to vrijeme radio u Državnom tajništvu.

…obećao je (Papa) da će moliti za opsjednutog i prikazati nakanu na misama kako bi bio oslobođen

Nakon tjedan dana stiglo je pismo s potpisom tajnika Svetog Oca u kojem stoji da je Papa osobno primio slučaj na znanje i obećao da će moliti za opsjednutog i prikazati nakanu na misama kako bi bio oslobođen. Tri mjeseca nakon što sam poslao pismo, primio sam neočekivan telefonski poziv (…): ‘Oče, nećete vjerovati, ali mislim da je Charles slobodan! Zapravo, tijekom egzorcizma Charles je glasno vrisnuo i zatim objavio: „Osjećam se slobodno i sretno. Nisam više potlačen!“ Došlo je do oslobođenja. Ovo tako brzo oslobođenje, nakon tolikih uzaludnih napora, može se objasniti samo na jedan način: snažna Papina molitva po kojoj je Sotona bio prisiljen odstupiti.’“

Ulomak iz nove knjige „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja“. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

LJETNI POPUSTI Do 31. srpnja knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni za 84 umjesto 120 kunaovdje.

Pročitaj i ovaj ulomak: 

ZAPISI O EGZORCIZMIMA Demonovo dijete 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh