Svjedočanstva

USTAO IZ MRTVIH

DJEČAK OŽIVIO Čudo koje se dogodilo na Mladifestu u Međugorju Čuvši za nesretan događaj kod vodopada Kravice , jedan franjevac je u Međugorju istupio pred mnoštvo mladih i zamolio ih na zajedničku molitvu za Danijela

Foto: Pixabay


 

Dječak Danijel je s roditeljima i prijateljima više puta prisustvovao festivalu mladih u Međugorju. Tijekom jednog od tih hodočašća Danijel, njegov prijatelj i roditelji otišli su na obližnji vodopad Kravice.

Bio je pod vodom punih sedam minuta dok je prijatelj primijetio da ga nema

Danijel se utopio. Bio je pod vodom punih sedam minuta dok je prijatelj primijetio da ga nema. Oživljavanje je bilo bezuspješno, odvezli su njegovo ukrućeno tijelo u bolnicu u Mostar. Ispumpali su mu vodu iz pluća, no samo su mogli konstatirati smrt.

franjevac je u Međugorju istupio pred mnoštvo mladih i zamolio ih na zajedničku molitvu za Danijela

Čuvši za taj događaj, jedan franjevac je u Međugorju istupio pred mnoštvo mladih i zamolio ih na zajedničku molitvu za Danijela. Svi su se molili kao jedno, ne znajući o kome je riječ i što se dogodilo.

Sljedećeg jutra, nakon što su doktori proglaasili mladog dječaka Danijela mrtvim, on je čudesno počeo micati prstima. Na čuđenje bolničkog osoblja i obitelji, Danijel je bio živ. Prve riječi koje je rekao, ne prepoznavši majku bile su: „Ja te baš ne prepoznajem, ali hoćeš li se sa mnom moliti Isusu?”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh