Aktualnosti

SAMO NA WWW.FIGULUS.HR

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „U Tvojoj prisutnosti“ (ženska verzija) snižena 30%!

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „U Tvojoj prisutnosti“ (ženska verzija) snižena 30%!

Foto: B.R.; LM Design

 

Na našem web-shopu ovoga četvrtka, 22. listopada, možete ostvarite popust od 30% na knjigu „U Tvojoj prisutnosti“ autorice Sarah Young.

O knjizi

Knjiga U Tvojoj prisutnosti uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. Najveća je vrijednost ovog djela to što čitatelja uvodi u svijet razmatranja na vrlo jednostavan način – u molitvu koja je nužna da se produbi vjersko uvjerenje, da se potakne obraćenje srca i ojača volja da se slijedi Krista (v. KKC 2705-2708; KKC 2655, 2688). On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

 

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” prevedena je na 29 jezika a englesko je izdanje prodano u više od 9 000 000 primjeraka! Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka.

AKCIJSKA CIJENA!

Ovu izvrsnu knjigu potražite ovoga četvrtka po sniženoj cijeni za samo 91 kunu (redovna cijena iznosi 130 kuna)! Popust možete ostvariti narudžbom preko našeg web-shopa.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh