Osobni razvoj

NEKA TI ZAHVALA BUDE PRAKSA

Otkrij najjednostavniji način da pronađeš radost u Bogu Stjecanjem te navike, umnožit će se radost u tvome životu

Otkrij najjednostavniji način da pronađeš radost u Bogu

Foto: Pixabay

 

Uvijek se raduj! Bez prestanka moli! U svemu zahvaljuj! Moja je volja da te po tim trima stvarima još više privučem k sebi. Iako sam Vladar svemira, odnos s tobom neizmjerno mi je važan. Taj je odnos pun nade, stoga u nadi budi radosna, u nevolji strpljiva, a u molitvi postojana.

Nevjerojatna je snaga u jednostavnoj molitvi kada mi kažeš: „Hvala ti, Isuse.“ Ova kratka molitva prikladna je za svaku priliku i za svaku situaciju

Najjednostavniji način da pronađeš radost u meni jest zahvaljivati mi u svemu. Nevjerojatna je snaga u jednostavnoj molitvi kada mi kažeš: „Hvala ti, Isuse.“ Ova kratka molitva prikladna je za svaku priliku i za svaku situaciju. Potičem te da mi zahvaljuješ za svako dobro koje prepoznaješ čim ga postaneš svjesna. Stjecanjem te navike, umnožit će se radost u tvome životu.

Zahvaljivanje u svakoj prilici neka ti bude radosna praksa koja će uzdizati tvoju dušu i približavati je meni

Kada si neraspoložena i nemotivirana, i dalje mi zahvaljuj jer taj će jednostavni čin zahvalnosti otvoriti pred tvojim očima novu perspektivu. Zahvaljivanje u svakoj prilici neka ti bude radosna praksa koja će uzdizati tvoju dušu i približavati je meni.

ISUS JE ŽIV

Uvijek se radujte! Bez prestanka molite! U svemu zahvaljujte! Jer to je za vas volja Božja u Kristu Isusu.
1 Sol 5,16-18

U nadi budite radosni, u nevolji strpljivi, u molitvi postojani!
Rim 12,12

Njegovom krvlju, imamo otkupljenje, otpuštenje prijestupa po bogatstvu njegove milosti. Nju preobilno u nas uli zajedno sa svom mudrošću i razumijevanjem.
Ef 1,7-8

Objavi mi jutrom dobrotu svoju jer se uzdam u tebe. Put mi kaži kojim ću krenuti jer k tebi dušu uzdižem.
Ps 143,8

Ulomak iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh