Najave

13. i 14. STUDENOG

Online tečaj „Škola proroštva“ Damiana Staynea, propovjednika koji je tisuće obučio u vršenju duhovnih darova Ovaj dvodnevni tečaj vam nudi podučavanje i osposobljavanje u daru proroštva, riječi znanja i mudrosti. Uključuje nekoliko praktičnih radionica koje će sudionicima pružiti priliku da u praksi primijene ono što su naučili

Foto: Screenshot

Katolički evangelizator Damian Stayne, član Katoličkog bratstva i osnivač zajednice Cor et Lumen Christi 13. i 14. studenog održat će online predavanje „Škola proroštva“ kojoj se možeš i ti priključiti.

Damian Stayne propovijedao je i služio u 26 zemalja. Nadaren učitelj i propovjednik obučio je tisuće širom svijeta u vršenju duhovnih darova.

Ovaj dvodnevni tečaj vam nudi podučavanje i osposobljavanje u daru proroštva, riječi znanja i mudrosti. Uključuje nekoliko praktičnih radionica koje će sudionicima pružiti priliku da u praksi primijene ono što su naučili. Također uključuje i službu ozdravljenja koja će se odviti u subotu, 14. studenog u 19.30 sati.

Dar proroštva

Dar proroštva temelj je identiteta svakog kršćanina. Proroštvo je dar primanja od Boga Njegove nadahnute poruke; Riječi koje imaju moć poticati, hrabriti i tješiti snagom Duha Svetoga. One mogu donijeti uvid i mudrost te otkriti detalje o čovjekovu životu i božanskom pomazanju i planu.

Kad sazrije, proročanstvo može utjecati na tijek povijesti i utjecati na materijalni svijet. Prorok Joel prorekao je da će doći vrijeme kada će Gospodin „izliti njegov Duh na svako tijelo“ (Joel 2:28.) Petar u Djelima 2:17 objašnjava mnoštvu da su Duhovi ispunjenje Joelovog proročanstva. Otkad je milost proročanstva dostupna svakoj generaciji kršćana.

U današnje vrijeme pojavom tolikih lažnih proroka Bog na čudesan način u svojoj Crkvi objavljuje autentični dar proroštva kako bi otkrio svoju prisutnost i slavu, izgradio svoj narod i osvojio srca nevjernika (1 Kor 14,24 )

Dodatne informacije za sve koji žele sudjelovati mogu se pronaći na ovdje, kao i link za registraciju.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh