Duhovnost

U NJEGOVOJ PRISUTNOSTI

Onima koji žrtvuju svoje vrijeme za Boga blagoslovi teku kao potoci žive vode Uživaj Boga sada i zauvijek

Onima koji žrtvuju svoje vrijeme za Boga blagoslovi teku kao potoci žive vode

Foto: Pixabay

 

Žrtvuj mi svoje vrijeme, svoju dragocjenost. U ovom svijetu ovisnom o jurnjavi za vremenom samo mali broj moje djece izdvaja vrijeme kako bi ga sabrano proveli u mojoj prisutnosti. Onima koji tako čine blagoslovi teku kao potoci žive vode. I ja, od kojega teku svi blagoslovi, blagoslovljen sam tim vremenom. To je duboka tajna, ne trudi se proniknuti je. Umjesto toga proslavljaj me tako da se raduješ u meni. Uživaj me sada i zauvijek!

Psalam 21,6; Ivan 7,38; Psalam 103,11

Ulomak iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Knjigu možete kupiti ovdje (muška verzija) i ovdje (ženska verzija).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh