Vijesti

U ORGANIZACIJI SKAC-A

Odvaži se i dođi na „Vikend odlučivanja“ u Hrvatski Leskovac Bez obzira tražiš li svoj životni poziv, osobu svoga života, studij, neki angažman… to je vikend za tebe!

Odvaži se i dođi na „Vikend odlučivanja“ u Hrvatskom Leskovcu

Foto: Shutterstock

 

Studentski katolički centar Palma (SKAC Palma) organizira „Vikend odlučivanja“, koji će se održati od 6. do 8. srpnja u Hrvatskom Leskovcu.

Ova dva dana bit će ispunjena nagovorima, vremenom za osobno razmišljanje, trenucima razmjene iskustva, molitvom, odmorom, a sve kako bi, na tragu SKAC-ove misije, korak po korak mijenjali svijet. Da bi netko mijenjao svijet, prvo mu treba pomoći da promijeni sebe, otkrije vlastitu vrijednost, prepozna dostojanstvo koje mu je urođeno, pronađe smisao, upozna živoga Boga.

Bez obzira tražiš li svoj životni poziv, osobu svoga života, studij, neki angažman… to je vikend za tebe!

Uzevši kao polaznu točku izbor koji želiš učiniti, možeš se osvrnuti na prošlost i prepoznati ono što si do sada proživio, imenovati uvjete pod kojima će tvoje odluke bile slobodne, potražiti što o tome kaže Evanđelje i što savjetuje kršćanska tradicija.

Troškovi boravka i hrane iznose 300 kuna, a više informacija o samom programu možeš pitati ovdje.

Prijaviti se možeš putem prijavnice.

Priredila Vedrana Prka

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh