Razno

U REDU JE...

Odmori se Djeca rastu, muž ponekad ode svojim poslom, posao se promijeni, kuća je uvijek prekrivena prašinom i pod će se prljati, ali u svemu tome nećeš dobiti drugu priliku ZA SEBE

Foto: Pixabay

 

Odmori se.
Tvoj dom ne mora biti čist poput muzeja. Ne moraš imati sve, ne moraš biti super mama, super žena, ne misliti na sebe i nikad se ne žaliti.
Ne možeš biti savršena ako imaš više obaveza nego što možeš napraviti.

I ti imaš pravo biti umorna, jer si čovjek, a ne robot

I ti imaš pravo biti umorna, jer si čovjek, a ne robot. Važno je voljeti i poštovati svoju obitelj jer oni te trebaju, no razmisli ponekad i o sebi, jer ljudi za koje se uvijek žrtvuješ bit će ti u početku zahvalni na tome, ali kasnije će se brzo naviknuti i vjerovat će da na to imaju pravo. Nije fer potpuno zaboraviti na sebe na račun drugih.

Izađi s prijateljima na kavu, prošetaj do parka, kupi sebi nešto, nagradi se…

Učini ponekad nešto samo za sebe. Dođi kući kasnije, izađi s prijateljima na kavu, prošetaj do parka, kupi sebi nešto, nagradi se, spavaj do 11 i nađi vremena samo za sebe.
Djeca rastu, muž ponekad ode svojim poslom, posao se promijeni, kuća je uvijek prekrivena prašinom i pod će se prljati, ali u svemu tome nećeš dobiti drugu priliku ZA SEBE.
Vrijeme leti. Odmori se!

Nepoznat autor

Izvor: Stjepan Horvat, Facebook; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh