Aktualnosti

ODLIČNA VIJEST: The Chosen dostupan i na ‘domaćem’ Netflixu uz hrvatski prijevod Molimo za sve one žedne da 'slučajno', u moru svakakvog sadržaja na Netflixu, 'zalutaju' baš na ovu seriju

Foto: Screenshot | Netflix

Od 12. rujna, popularnu TV seriju The Chosen redatelja Dallasa Jenkinsa, možete gledati i na domaćem Netflixu, uz hrvatski prijevod. Za sada je dostupna samo prva sezona, a nije poznato kada će se emitirati i druge dvije sezone, prenosi portal Novi Život.

Serija je također dostupna, besplatno, na stranici Angel Studios ili na istoimenoj aplikaciji. Prava za emitiranje serije osim Netflixa otkupile su i druge velike kompanije poput platforme Amazon Prime Video. Netflix je iznimno popularna streaming usluga, koja broji 240 milijuna pretplatnika diljem svijeta.

Serija, koja je snimana uz pomoć najveće crowdfunding kampanje u povijesti, oduševila je milijune gledatelja diljem svijeta. Trenutna ocjena na IMDB-u je 9,3 što ju svrstava u najbolje ocjenjene serije današnjice.

MOLIMO ZA SVE KOJI GLEDAJU NETFLIX

Svi smo negdje čuli za The Chosen, a velika većina je seriju i gledala. Mišljenja među vjernicima su različita, ali moj je dojam da je The Chosen izvrstan temeljac za obraćenje mnogih. Danas je na svijetu 7 milijardi ljudi koji ne vjeruju u Krista, a vjerojatno je među njima i dobar udio od ovih 260 milijuna, koliko ih je pretplaćeno na Netflix.

Sretnici smo mi koji smo iskusili Božju ljubav i milosrđe, stoga molimo upravo za one koji ga nikad nisu iskusili. Pa zašto to ne bi iskusili skrolajući po Netflixu?

Potrebno je „maštovito milosrđe” kako se ne bismo okrenuli od mladića i djevojaka koji su se izgubili u svijetu različitih ovisnosti i grijeha.

– papa Ivan Pavao II.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh