Aktualnosti

STUDENI 2020. / 131. BROJ

Novi broj „Booka” na svim kioscima! Pogledajte što smo pripremili za vas u ovom broju - i trk na kioske, ili se pretplatite! Važna obavijest: na Book se po sniženoj cijeni možete pretplatiti do kraja godine. Više u tekstu 👇

Foto: Shutterstock; B. R.

 

Izašao je 131. broj mjesečnika „Book”, za studeni 2020.!

Iz ovoga broja izdvajamo…

“Jesmo li svjesni koliko smo zapravo često nesvjesni života koji živimo? Jesmo li svjesni da mnogo toga izgovaramo i slušamo, a da nismo svjesni sadržaja riječi kojima komuniciramo?”

Na prvi pogled, Paula Faris je imala sve. Divnog muža, krasnu djecu i važan posao kao novinarka i televizijska dopisnica za ABC News. Međutim, osjećala se iscrpljeno, kao da joj je Bog govorio da treba odustati od nekih svojih poslovnih obveza. Pa ipak, nije poslušala taj tihi glas sve dok nije proživjela ono što je sama nazvala „paklenim razdobljem”.

Na ovogodišnjem Global Leadership Summitu#GLS20 Paula govori o temi „Kako voditi kad se život resetira!

Kako zaista izgleda tempo žene poduzetnice, što ženi i majci treba kako bi se uspjela ostvariti kao poduzetnica, koji su minusi samostalnog rada i poduzetništva… Ivančica Košić Čačić iskreno nam je otkrila kako je to biti žena, majka i uspješna poduzetnica!

U mjesecu studenome posebno molimo za duše u Čistilištu! Saznajte koje duše odlaze u Čistilište, i zašto te kako možemo najučinkovitije moliti za njih…

Svatko može čuti Božji glas, ako želi i ako za to osigura pravu ‘atmosferu’:

Alexander Egger je pravi dokaz da je Bogu sve moguće! 😎

Zvali su ga zombi. Bio je jedan od najtežih slučajeva oboljelih od neurodermatitisa u Njemačkoj i Austriji. Prvih 17 godina života proživio je bez nade u ozdravljenje… Sav očajan, jednog se dana uspinje na strmi obronak. No odustaje od te kobne namjere. Obraća se Bogu i postupno u potpunosti ozdravlja! Danas je u sretnom braku, otac je dvoje djece, uspješan poduzetnik i motivacijski govornik.

Alexander poručuje: „Bog je tvoje molitve uslišao odavno! Kad budeš spreman povjerovati, vidjet ćeš čudo.“

Knjigu po sniženoj cijeni od 72 kune (red. cijena: 80 kn) možeš nabaviti ovdje.

Možemo oprostiti, drugima, ali i sebi samima ili razboljeti se. Izbor je na nama:

Kroz prošlost se pokazalo da nasilje nikad ne uspijeva nešto promijeniti. Mi u Crkvi moramo priznati dio krivnje za to jer je duhovnost koju smo podučavali bila nasilna. Nismo podučili ljude nenasilju u njima samima! A ako ste nasilni u svom unutarnjem svijetu, bit ćete takvi i u vanjskom. Često smo ljudima željeli donijeti Kraljevstvo Božje zastrašivanjem, putem krivnje i straha. No, kraljevstvo Božje se ne može donijeti na te načine… Izvrstan tekst fra Richarda Rohra!

😊 💕 💌

I još puno toga! Doktorica Verica govori o demeniciji – to nije starost, nego bolest! Preko Spajalice upoznaj svoju srodnu dušu. Zabavi se uz viceve, dječji kutak…)

Svoj primjerak Booka nabavite na kioscima Tiska ili se možete pretplatiti, čime godišnje štedite 60 kuna (ovdje).

VAŽNA OBAVIJEST!

Dragi čitatelju,

do 31. prosinca 2020. možeš se na Book pretplatiti po sniženoj cijeni od 180 kuna! Od 1. siječnja 2021. pretplatit ćete se moći po punoj cijeni od 240 kuna.

Hvala na svakoj podršci!

„Dajite i dat će vam se:
mjera dobra, nabijena, natresena,
preobilna
dat će se u krilo vaše
jer mjerom kojom mjerite
vama će se zauzvrat mjeriti.« (Lk 6,38)

Božji blagoslov! 😇

Ne možeš si priuštiti pretplatu?! Ili bi ju htio pokloniti onome tko si ju ne može priuštiti?!
Javi nam se! 

+385 95/388-6131 ili e-mailom na: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh