Evangelizacija

EVANĐELJE PREOBRAZBE

Njihovi će se životi preobraziti, iako oni to još ne znaju ...Mlade žene naslonjene na dovratnike pokušavaju uloviti moj pogled u nadi da ću biti njihov sljedeći klijent. Mladići srušeni uza zidove oslabljeni su otrovom droga i alkohola koji im kolaju krvotokom

Foto: Unsplash, Pradeep Charles

 

„Duh Gospodinov je na meni, jer me pomazao da propovijedam evanđelje ubogima.“ (Lk 4,18, New American Standard Bible)

Ulica je uska i blatnjava, obrubljena zgradama s kojih se gule zelena i plava boja, i još uvijek se suši poslije monsunske sezone.

Crveni i narančasti sariji peku se na ustajaloj vrućini prebačeni preko konopaca za sušenje rublja. Bosa polugola djeca skaču preko lokvica, a zlatna glina škropi njihovu tamnu kožu.

Mlade žene naslonjene na dovratnike pokušavaju uloviti moj pogled u nadi da ću biti njihov sljedeći klijent. Mladići srušeni uza zidove oslabljeni su otrovom droga i alkohola koji im kolaju krvotokom.

To je moja Crkva i ja za nju molim. Njihovi će se životi preobraziti, iako oni to još ne znaju.

duh gospodinov korice 3dIz knjige „Duh Gospodinov je na nama“ dr. Leslieja Keegela i Roberta Hunta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh