Osobni razvoj

IZ NOVE KNJIGE 'MLADIĆU, MOŽEŠ TO POBIJEDITI'

Nečistoća se bori kao ovisnost, a ovo je najbolji način kako je prevladati Možeš očekivati ​​da ćeš se naslušati laži i to puno njih...

Foto: Pixabay

 

Nečistoća očiju i uma živi kao navika, ali se bori kao ovisnost. Mnoge navike izazivaju ovisnost. Pušači imaju želju za pušenjem. Korisnici droga „imaju velik poriv” za drogom. Alkoholičari trebaju „jednu jutarnju” da započnu dan.

Što najbolje funkcionira kod spolne nečistoće? Odgovor: nagli prestanak

U prevladavanju nekih ovisnosti, izvor ovisnosti može biti postupno smanjen. Za druge je najbolja metoda nagli prestanak. Što najbolje funkcionira kod spolne nečistoće? Odgovor: nagli prestanak. Ne možeš je postupno smanjivati.
Mi smo to pokušali, ali nije išlo jer smo otkrili da su i naši umovi i oči također lukavi i varljivi. Kod smanjivanja, čini se da kakvu god nečistoću dopustiš da se umnoži u svome utjecaju, navika se neće prekinuti. Osim toga, smanjivanje također sa sobom nosi mogućnost spolnih pretjerivanja koja bi mogla trajati danima.

„Nekad sam pokušavao zaustaviti svoj spolni grijeh a da stvarno nisam razumio protiv čega se borim”

Pretjerivanje ti može slomiti duh. „Nekad sam pokušavao zaustaviti svoj spolni grijeh a da stvarno nisam razumio protiv čega se borim”, rekao je Cliff. „Mogao sam stisnuti zube i neko bi mi vrijeme išlo dobro, ali onda odjednom, možda zbog neke tipične romantične komedije ili nekih požudnih misli koje bi se otele kontroli, ja bih masturbirao. Tad bih si rekao: ‘Pa, budući da nisam uspio, mogao bih naveliko propasti.’ Masturbirao bih dvaput, triput dnevno sljedećih tjedan ili dva prije nego što sam uspio ponovno steći snagu za borbu. Ne mogu ti reći koliko sam puta ovako pretjerao.”

Pravi način

Dakle, nagli je prestanak pravi način. Zatvorio si slavinu potpuno uskrativši svojim očima sve senzualne stvari. Izgladnjivanje očiju također će ti pomoći prevladati želju za predbračnim seksom sa ženama s kojima izlaziš. Počet ćeš gledati na svoga partnera kao na osobu, a ne na objekt.

Možeš očekivati uvriježenu „želju za neuspjehom” jer si navikao grabiti spolno zadovoljstvo pomoću svojih očiju, bilo kada i gdje god želiš

No nemoj očekivati ​​da će navike umrijeti prelako. Možeš očekivati uvriježenu „želju za neuspjehom” jer si navikao grabiti spolno zadovoljstvo pomoću svojih očiju, bilo kada i gdje god želiš. Zapamti, to donosi spolne vrhunce, a tvoje će se tijelo boriti za njih. Ovo spolno zadovoljstvo služilo je za postupno povećanje tvoga spolnog nagona od puberteta. Rezanje ovog izvora zadovoljstva putem očiju djeluje na smanjenje tvoga spolnog nagona i olakšava čistoću.

Možeš očekivati ​​da ćeš se naslušati laži i to puno njih

No zapamti: uvijek će to biti borba u određenoj mjeri. Iako u tvojoj borbi možda neće biti duhovnog tlačenja, uvijek će postojati duhovna opozicija. Neprijatelj ti stalno šapuće na uho. On ne želi da pobijediš u ovoj borbi, a zna laži koje razbijaju samopouzdanje i volju mladog čovjeka za pobjedom. Možeš očekivati ​​da ćeš se naslušati laži i to puno njih.

Iz knjige „Mladiću, možeš to pobijediti“, autora Stephena Arterburna, Freda Stoekera i Mikea Yorkeyja. Dopuštenje izdavača za preniošenje ulomaka vrijedi isključivo za Book.hr. 

Knjigu možeš kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh