Duhovnost

USREĆITI BOGA

Ne odgađaj odgovoriti na Isusov poziv To će vas umiriti, kada vidite da nije riječ o tome da budete savršeni, već da budete voljeni i da sami volite…

Isusov poziv koji nam je potrebniji danas možda i više nego li ikada prije

Foto: Ko Backpacko, Shutterstock

 

„Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim. Uistinu, jaram je moj sladak i breme moje lako.“ (Mt 11, 28 – 30)

 

„Dođite, upijte se u mene, koji ste izmoreni sami sobom, koji ste opterećeni nepotrebnim ciljevima, uzmite teret križa zajedno sa mnom i idući uz mene moći ćete podnijeti sami sebe.

To će vas umiriti, kada vidite da nije riječ o tome da budete savršeni, već da budete voljeni i da sami volite. Uz mene ćete naučiti hodati vjerujući u moju ljubav, a ne sa samouvjerenošću zbog svoje snage i nepogrešivosti.“ „Hajde, budi uz mene!“, a ne: „Hajde, jer možeš uspjeti sam sa sobom!“

Iz knjige „Usrećiti Boga“ autora p. Augustyna Pelanowskog. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh