Vijesti

NATJEČAJ JE OTVOREN OD 25. SRPNJA DO 25. KOLOVOZA // Franjevački institut raspisao natječaj za logotip manifestacije „Dani socijalne zauzetosti” – prijavite se

Franjevački institut raspisao natječaj za logotip manifestacije „Dani socijalne zauzetosti” – prijavite se

Na natječaj se mogu prijaviti dizajneri, ilustratori, umjetnici i kreativci,…

Franjevački institut za kulturu po prvi put pokreće manifestaciju „Dani socijalne zauzetosti”. Manifestacija je nastala kao odgovor na brojna otvorena socijalna pitanja i probleme u društvu.

Program i sadržaj manifestacije

„Dani socijalne zauzetosti” zamišljeni su kao festival, kojim bi se vjerničkoj, ali i široj javnosti, nizom događanja približila šira socijalna tematika, u kojoj važnu ulogu ima i sama Crkva.

Na manifestaciji će se predstaviti aktivnosti raznih udruga i pojedinaca, koji se bave socijalnom problematikom i u tom su području postigli dobre rezultate. Tako je otvorena prilika za povezivanje onih koji djeluju u tom području, kao temelj buduće suradnje.

Poseban će se naglasak staviti i na ulogu Crkve i njen socijalni nauk, što će biti temelj oko kojeg će se kretati sva događanja. Cilj manifestacije i jest promovirati socijalni nauk Crkve, kao sredstvo za rješavanje problema prisutnih društvu.

Natječaj

Tim je povodom raspisan i natječaj za izradu logotipa manifestacije, na koji se mogu prijaviti dizajneri, ilustratori, umjetnici i kreativci. Natječaj je otvoren od 25. srpnja do 25. kolovoza 2017.

Tekst natječaja dostupan je OVDJE.

Sretno! 🙂

Najčitanije

Na vrh