Svjedočanstva

SVAĐA S BOGOM

Naljutio sam se na Boga; Uvijek sam bio tužan, ljutit, usamljen… Činio se odsutnim u mome životu pa sam mu rekao: „Mislim da ne postojiš. Tražio sam te koliko god sam mogao i nisam te našao!"

Foto: bytphotos, Pixabay

 

I tako sam se jedne noći, nakon mnogih napora, sjedeći i ispijajući pivo na pločniku u blizini moje kuće, počeo svađati s Bogom. Činio se odsutnim u mome životu pa sam mu rekao: „Mislim da ne postojiš. Tražio sam te koliko god sam mogao i nisam te našao.

Uvijek sam tužan, ljutit, usamljen… Više te neću tražiti

Uvijek sam tužan, ljutit, usamljen… Više te neću tražiti. Čak i ako postojiš, ne želim imati nikakve veze s tobom. Ne želim biti prijatelj s Bogom koji ne mari za moje napore da ga upoznam. Više me ne zanimaš.

Budući da su me učili poštivati druge, od sada ću živjeti kao huligan; i budući da su me učili da budem čist, od sada ću živjeti nečistim životom. Ako ti je stalo do mene, dođi i potraži me!“

Budući da su me učili poštivati druge, od sada ću živjeti kao huligan; i budući da su me učili da budem čist, od sada ću živjeti nečistim životom. Ako ti je stalo do mene, dođi i potraži me!“ I počeo sam živjeti na takav način!

Nastavak možete pročitati u knjizi Biblioteke Figulus „Veliča duša moja… Duh Sveti na djelu u mom životu“ autora Orestea Pesarea. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.  

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh