Duhovnost

ZAŠTITA

Molitva Padra Pija anđelu čuvaru Tko god imalo poznaje život sv. Pija iz Pietrelcine, zna koliko je bio prisan sa svojim anđelom čuvarom i koliko mu je puta bio od pomoći u njegovu poslanju

Foto: Pixabay

 

Govorio je:

Neka tvoj dobri anđeo čuvar uvijek bdije nad tobom, neka bude tvojim vođom koji će te voditi strmom životnom stazom; neka te zauvijek očuva u Isusovoj milosti, neka te drži na svojim rukama i svojim krilima štiti od svih zasjeda svijeta, demona i puti. Njemu se uteci u trenutcima najveće tjeskobe i iskusit ćeš njegovo dobrohotno djelovanje.

Iz knjige „Što s đavlima i vračarskim urocima?” talijanskog egzorcista Raula Salvuccija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu u elektroničkom izdanju možete kupiti ovdje. 

Najvažnije je što nas ova knjiga u svojoj srži želi osvijestiti o ljepoti života s Bogom te da je Đavao velika kukavica u odnosu prema kršćanima koji nastoje živjeti sakramentalni život i život vjere, ufanja i ljubavi. (Antonio-Mario Čirko, karmelićanin)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh