Preporučamo

SPONZORIRANI ČLANAK

‘Moj katolički pratitelj 2022.’ – Planiraj s Bogom, poklanjaj sa srcem Za ovogodišnju duhovnu misao koja se provlači kroz čitav planer odabran je citat iz Matejeva Evanđelja: „Gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce“ (Mt 6,21)

'Moj katolički pratitelj 2022.' - Planiraj s Bogom, poklanjaj sa srcem

Foto: In Eternum

Spoj vjere, kreativnosti, poduzetničkog duha i bračnog zajedništva omogućili su da, uz Božju pomoć, već treću godinu uzastopno uspješno realiziramo i predstavimo vam, u izdavaštvu tvrtke „In Eternum“ iz Varaždina, naš katolički planer pod imenom: „Moj katolički pratitelj“. To je naziv koji simbolizira pratnju tijekom godine, ne samo u vidu planiranja, već ponajprije u smislu duhovne okrijepe i svakodnevnog poticaja.

„Gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce“


Za ovogodišnju duhovnu misao koja se provlači kroz čitav planer odabran je citat iz Matejeva Evanđelja: „Gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce“ (Mt 6,21) Nadamo se već u Nebu.

Podsjetnik na istinske vrijednosti


Tekovine modernog života često pred nas stavljaju mnoga suvremena blaga koja nam u potpunosti zaokupljuju srca, a da toga možda nismo ni svjesni. Stoga planer obiluje mislima svetaca kojima je cilj podsjetiti nas na jedine prave istinske vrijednosti. Ovdje navodimo jednu takvu sv. Gerarda Majelle: „Tko ti osim Boga može dati MIR? Je li svijet ikad mogao zadovoljiti SRCE?“


Osim inspirativnih misli svetaca, planer A5 dimenzija, tvrdih korica, zlatnog spiralnog uveza, na svojih 224 stranice obiluje biblijskim citatima, ulomcima iz Evanđelja, psalmima, a plava boja vizualnog identiteta ima za cilj prenijeti dašak toga Neba kojem svi težimo.


Stoga želite li katoličkog pratitelja za sebe ili njime razveseliti dragu osobu posjetite našu Internet trgovinu, a možete nas pronaći i na društvenim mrežama: Facebooku, ili Instagramu.


U nadi da ćete u planeru, tijekom godine, uživati jednako kao što smo i mi kada smo ga osmišljavali, oblikovali i realizirali, pozdravljaju vas Ivančica, Zoran i Julijana.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh