Preporučamo

SPONZORIRANI ČLANAK

Moj katolički pratitelj 2021 – s Bogom kroz životnu svakodnevicu Ovaj je planer više od samo još jednog tiskanog proizvoda. On je priča o osvještavanju od Gospodina danih talenata, odgovor na Božji poziv, primjer obiteljskog zajedništva i suradnje, ali i potvrda da se od svojih ideja, rada i truda može živjeti.

Moj katolički pratitelj 2021 – s Bogom kroz životnu svakodnevicu

Foto: In Eternum

 

Godina koja se polako bliži svome kraju, najbolji je dokaz kako je BOŽJE MILOSRĐE jedino sigurno utočište u ovim nepredvidivim vremenima. Biti vjeran Božjoj riječi važnije je nego li ikada. Stoga, da bi vam služio kao poticaj, motivacija i ohrabrenje, i ove smo godine za vas, u sklopu izdavačke kuće In Eternum iz Varaždina, pripremili katolički planer sada već prepoznatljiva imena MOJ KATOLIČKI PRATITELJ, s temom „MILOSRĐE MI JE MILO, A NE ŽRTVA“ (Mt 9,13).

Predivne prošlogodišnje reakcije i velika potražnja za Pratiteljem potvrdili su nam ono što smo u srcu znali – da su ljudi uvijek željni Božje riječi u svakodnevnom životu.

Foto: In Eternum

 

Planer obiluje mislima i citatima svetaca, blaženika, vjernika laika, ulomcima iz evanđelja te na osobit način poučava o Božjem milosrđu. Sadrži dijelove Bule pape Franje izdane prigodom proglašenja izvanrednog Jubileja milosrđa. Baza planiranja je tjedan koji je upotpunjen katoličkim kalendarom, kao i popisom crkvenih blagdana, svetkovina i spomendana. Stoga planer Moj Katolički Pratitelj uistinu služi kao prava duhovna pratnja i motivacija kroz cijelu godinu.

Budući da je planer prvenstveno osmišljen za žene, majke i djevojke ukrasili smo ga cvjetnim elementima te sve 224 stranice obogatili atraktivnim bojama kako bismo u svaki dan unijeli dodatnu vedrinu, a tvrdi uvez pretvara ga u trajnu uspomenu.

S obzirom da je Katolički Pratitelj prepoznat kao predivan božićni poklon, na vašu sugestiju uz njega je pripremljeno i poklon pakiranje koje svojom jednostavnošću i elegancijom u potpunosti zaokružuje priču.

Foto: In Eternum

 

Ovaj je planer više od samo još jednog tiskanog proizvoda. On je priča o osvještavanju od Gospodina danih talenata, odgovor na Božji poziv, primjer obiteljskog zajedništva i suradnje, ali i potvrda da se od svojih ideja, rada i truda može živjeti.

Želiš li pokloniti sebi ili dragoj osobi Katolički Pratitelj to možeš učiniti iz sigurnosti svog doma, porukom na Facebook profilu In Eternum, Instagram profilu In Eternum, e-mailom: [email protected] ili pozivom na broj: 099 593 3733.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh