Preporučamo

SPONZORIRANI ČLANAK

Planiraj godinu s Bogom u svojoj blizini Želite li pokloniti dragoj osobi ili sebi pravog katoličkog pratitelja te s Bogom u svojoj blizini planirati godinu, iskoristite priliku i za kupnju dva katolička Planera na poklon dobivate Dnevnik gratis

Foto: In Eternum

 

Iz Varaždinske izdavačke kuće In Eternum proizašla su dva autorska katolička izdanja pod zajedničkim nazivom „Moj katolički pratitelj“; PLANER I DNEVNIK. Namijenjeni prije svega svima koji vole planirati, voditi bilješke ili zapisivati, a istovremeno u Bibliji i katoličkim svecima pronalaze motivaciju, inspiraciju i poticaj za svakodnevni život.

KATOLIČKI PLANER – nošen temom Milosrđa, izdanje je koje sa svojih 224 strane u boji, veličine A5 i tvrdog uveza sadrži: katolički kalendar, prostor za mjesečno, tjedno i dnevno planiranje, obilje biblijskih ulomaka, citata o milosrđu, Bulu pape Franje o godini milosrđa, preko pedeset misli svetaca i blaženika koje će Vam prilikom planiranja i vođenja računa o svakodnevnim obavezama biti na veliki poticaj i motivaciju. Planer je obojan vedrim bojama s ciljem da unese svježinu u svakodnevno planiranje!

KATOLIČKI DNEVNIK – obogaćen temom Molitve obiluje biblijskim ulomcima koji govore o molitvi, himnima i psalmima te je teološki predivan izvor poticaja za duhovni rast. Tome se pridodaju misli svetaca o molitvi, ali i šezdeset i tri zaziva molbe, oprosta i zahvale. A5 formata, 224 strane u boji sa vrlo elegantnim i decentnim dizajnom. Dnevnika nije vezan uz datume što ga čini idealnim za korištenje dulje vremensko razdoblje te sadrži puno prostora za slobodno upisivanje misli, planova, molitava i svega ostaloga po vlastitoj želji. Tvrdi uvez obogaćen cvjetnim elementima od zlatne folije pretvaraju ga u trajnu uspomenu u koju ćete rado zaviriti i nakon mnogo godina.

Idealan poklon

Budući da su planer i dnevnik prepoznati kao predivni pokloni koje volite poklanjati dragim osobama, za vas smo pripremili i poklon kutije koje dolaze uz svako izdanje te je time poklon u potpunosti spreman.


Stoga, želite li pokloniti dragoj osobi ili sebi pravog katoličkog pratitelja te s Bogom u svojoj blizini planirati godinu možete to učiniti kroz pojedinačnu narudžbu planera ili dnevnika ili iskoristiti POSEBNU PONUDU* u kojoj vam za kupnju dva katolička Planera poklanjamo Dnevnik gratis.


Akcija traje do kraja siječnja ili do isteka zaliha nekog od izdanja. Cijena kompleta je 220,00 kn + 25 kn (30 pouzeće), dostava GLS.

Narudžbu možete izvršiti iz sigurnosti svog doma porukom na Facebook profil, Instagram profil, na e-mail adresu: [email protected] ili pozivom na broj 099 593 3733.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh