Osobni razvoj

SLABOST

MEDITACIJA Isus razumije tvoju borbu, i sam je iskušavan na sve moguće načine Kada god dopustim da ti trpiš, pokušaj na to gledati kao izraz moga povjerenja u tebe (Isus)

MEDITACIJA Isus razumije tvoju borbu, i sam je iskušavan na sve moguće načine

Foto: Pixabay

 

Suosjećam s tobom u tvojim slabostima jer i sȃm sam bio iskušavan na sve moguće načine. Osim što savršeno razumijem tvoju borbu, raspolažem svim sredstvima koja ti trebaju da ih nadvladaš jer sam i Bog i Čovjek. Kada ti prijatelji pokušaju pomoći, njihove ih vlastite slabosti ponekad u tome sputavaju.

Izdržavši Muku, svojom sam smrću na križu tebe otkupio od grijeha. Ja sam tvoj Spasitelj. Ne sumnjaj u moju ljubav

Živio sam u tijelu kao što ti sada živiš i prolazio sve što ti sada prolaziš. Tijekom trideset i tri godine provedene na zemlji iskušavan sam, ali nijednom nisam pokleknuo pred napasti. Nisam učinio nijednoga grijeha. Izdržavši Muku, svojom sam smrću na križu tebe otkupio od grijeha. Ja sam tvoj Spasitelj. Ne sumnjaj u moju ljubav. Samo pogledaj što sam sve pretrpio kako bih mogao vječnost provesti s tobom.

U nevolji me zazovi, a ja ću se uvijek odazvati i biti tvoj supatnik. Zaista kada zajedno sa mnom trpiš, zajedno ćeš se sa mnom i proslaviti.

Kada prolaziš životne teškoće, u napasti si okriviti mene jer znaš da u svojoj neograničenoj moći mogu sve učiniti. Tu svoju moć nisam na sebi primijenio, ne uskrativši sebi patnje Muke i smrti na križu. Kada god dopustim da ti trpiš, pokušaj na to gledati kao izraz moga povjerenja u tebe. Tako potvrđujem da uistinu pripadaš mojoj kraljevskoj obitelji, da si subaštinica sa mnom. U nevolji me zazovi, a ja ću se uvijek odazvati i biti tvoj supatnik. Zaista kada zajedno sa mnom trpiš, zajedno ćeš se sa mnom i proslaviti.

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh