Duhovna glazba

POZIVAMO

MARTIN SMITH Autor pjesama „Divan si“, „Svet je Gospod Bog“… u ponedjeljak u Lisinskom!

MARTIN SMITH Autor pjesama „Divan si“, „Svet je Gospod Bog“… u ponedjeljak u Lisinskom!

Martin Smith/ foto: Facebook

 

Ako ste nekada uz Emanuel zapjevali pjesmu „Divan si“ i „Sretnu pjesmu“ ili ste uz Božju pobjedu klicali „Svet je Gospod Bog“, morate znati da ste pjevali pjesme Martina Smitha. Ovi su prijevodi u Hrvatskoj postali klasici, nezaobilazne pjesme koje redovito pjevamo na molitvenim susretima, klanjanjima ili Misama. Martin Smith frontmen je nekadašnje grupe Delirious, vjerojatno najveće kršćanske grupe svih vremena. Vodeća imena kršćanske glazbe, kao i domaći izvođači Emanuel i Petar Buljan spominju njega kao uzor u svome radu i stvaralaštvu. Danas djeluje samostalno, a s njegovim bendom uskoro ćemo ga ponovno slušati u Hrvatskoj, gdje dolazi treći puta. Najljepša hrvatska koncertna dvorana, Vatroslav Lisinski, u ponedjeljak 10. veljače ugostit će ovog Božjeg umjetnika čije su pjesme daleko više od samih riječi, melodije i harmonije. Martinova glazba nadahnuta je Duhom, a vjerojatno ste se i sami osvjedočili koliko Bog snažno djeluje kroz njih!

WORSHIP IN LISINSKI jedinstveni je događaj kakav se još nije održao u Hrvatskoj. Gospodina ćemo slaviti uz bend Emanuel, Petra Buljana, Andreja Grozdanova, posebne goste iz Engleske – Martina Smitha i Noela Richardsa te mađarskog pjevača Pintera Belu. Ulaznice za ovaj događaj po povoljnoj cijeni potražite putem Eventima (ovdje). Neka u ponedjeljak naš Lisinski na nekoliko sati postane Crkva koja će snažno slaviti Gospodina! 😊

Autor: Bono Records

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh