Najave

KINO METROPOLIS

‘Marijina zemlja’ ponovno u zagrebačkom kinu – ne propusti sjajna svjedočanstva Marijina zagovora Tko god je pogledao film, oduševljen je... Jer Marija svojom ljubavlju oduševljava

Marijina zemlja

Foto: Infinito + 1

 

Dobra vijest za sve koji su propustili sjajan film o ljudima koji su se u Crkvu vratili Marijinim zagovorom, Marijina zemlja. Potvrđena je nova projekcija u zagrebačkom kinu Metropolis! U utorak, 7. 9. u 19:30 sati.

Karte za filmske projekcije u Kinu Metropolis možete kupiti na blagajni kina u Muzeju suvremene umjetnosti od utorka do subote (od 11 do 21 sat, na tel. 01-605-2700, ili prije početka projekcije), na web stranici www.kinometropolis.eu te fizički za gotovinu na adresama: Berislavićeva 13 (Rockmark glazbena knjižara, tel. 01/532430), Ante Topića Mimare 38 (Turistička agencija Izazov) i Tisak Media (kiosk, Pothodnik Glavnoga kolodvora, Paromlinska 2a, tel. 01/4577 490).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh