Aktualnosti

BRATSKA LJUBAV

Lovren podržao Justina Biebera: Bog te blagoslovio!

Lovren podržao Justina Biebera: Bog te blagoslovio!

Foto: Eho projekt (Facebook); Shutterstock

 

Bieber je priznao da se nije znao nositi sa slavom, počeo se je drogirati, zlostavljati svoje djevojke…

Justin Bieber je u svom nedavnom statusu na društvenim mrežama priznao da se nije znao nositi sa slavom, počeo se je drogirati, zlostavljati svoje djevojke…

U dosad najotvorenijem javnom priznanju, Bieber je napisao kako mu se s 13 godina, kad je počela njegova karijera, „život okrenuo naopačke“.

Između ostalog napisao je da nije naučio osnove odgovornosti jer su svi umjesto njega donosili odluke, prije punoljetnosti zaradio je milijune i mogao je dobiti što je poželio, no ne i vještine za stvaran život.

Rezultiralo je to time da je s 19 godina počeo uzimati teške droge, a kako je priznao „zlostavljao je sve svoje djevojke“.

Kad je sve protiv tebe, nastavi se boriti. Isus te voli

Iako je mislio da se nikad neće promijeniti, otkad je oženio Hailey Baldwin, živi najsretnije razdoblje u životu.

„Srećom, Bog me blagoslovio. Brak je divna nova obaveza. Učiš se strpljenju, povjerenju, predanosti, skromnosti, sve što čini dobrog čovjeka. Kad je sve protiv tebe, nastavi se boriti. Isus te voli“, zaključio je.

„Respect i Amen. Bog te blagoslovio“, poručio je Lovren poznatom pjevaču

Svojom ispoviješću kanadski pjevač dirnuo je mnoge širom svijeta, a među onima koji su mu pružili podršku je i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

„Respect i Amen. Bog te blagoslovio“, poručio mu je.

U dosad najotvorenijem javnom priznanju, Bieber je napisao kako mu se s 13 godina, kad je počela njegova karijera, „život okrenuo naopačke“. Između ostalog napisao je da nije naučio osnove odgovornosti jer su svi umjesto njega donosili odluke, prije punoljetnosti zaradio je milijune i mogao je dobiti što je poželio, no ne i vještine za stvaran život.

www.medjugorje-info.com/hr; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh