Razno

SNAGA, UTJEHA, MIR

Krunica je za bake, kažeš? Mark Wahlberg na društvenoj mreži pozvao sve pratitelje (njih 20 milijuna) da mole s njim A mi, sve vas koji želite naučiti moliti krunicu srcem i shvatiti koliko je moćna ta molitva, pozivamo na dvodnevni „Tečaj razmatranja krunice” koji organizira Ustanova Kristofori, u Zagrebu (detalje ćeš naći na dnu članka)

Foto: Screenshot, Instagram/markwahlberg

Američki glumac Mark Wahlberg – koji se otvoreno izjašnjava kao katolik potaknuo je svojih više od 20 milijuna pratitelja na Instagramu na molitvu krunice, piše Aleteia, a prenosi HKM.

Zvijezda se udružila s katoličkom aplikacijom Hallow, jednom od najpopularnijih u Sjedinjenim Državama u kategoriji vjerskih aplikacija, gdje moli krunicu. Wahlberg moli sva otajstva svete krunice, kao i tradicionalnu molitvu Dušo Kristova i zaziv Duha Svetoga.

U Instagram objavi, koju je prije nekoliko mjeseci snimio na setu, Mark Wahlberg kaže: „Dobivam puno poruka od ljudi koji mole svakoga dana i pronalaze mir; dobivam poruke o molitvi krunice sa mnom na aplikaciji Hallow…” Glumac je istovremeno iskoristio priliku i pozvao milijune svojih pratitelja na Instagramu da „ostanu u molitvi” i mole krunicu s njim u aplikaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

A mi, sve vas koji želite naučiti moliti krunicu srcem, pozivamo na dvodnevni „Tečaj razmatranja krunice” koji organizira Ustanova Kristofori, u Zagrebu. Detalje i prijavu, provjeri ovdje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh