Recenzije knjiga

RECENZIJA

‘Knjiga pomaže i ženama da bolje razumiju mušku seksualnost, da sačuvaju svoje tijelo, svoje dostojanstvo i svoju vezu’ „Oslobođenje od nečistoće donosi neizmjerno kvalitetniji život, u svojoj tjelesnoj i duhovnoj biti.“

'Knjiga pomaže i ženama da bolje razumiju mušku seksualnost, da sačuvaju svoje tijelo, svoje dostojanstvo i svoju vezu'

Foto: Shutterstock

Koristit će i djevojkama, zaručnicama, kćerima i suprugama

Autori knjige na vrlo učinkovit način pomažu čitatelju da razumije vlastitu seksualnost, da se oslobodi svih vidova gledanja žena s požudom, da se oslobodi navezanosti na pornografiju, na samozadovoljavanje i promiskuitet. Knjiga pomaže i ženama da bolje razumiju mušku seksualnost, da sačuvaju svoje tijelo, svoje dostojanstvo i svoju vezu.

Oslobođenje od nečistoće donosi neizmjerno kvalitetniji život, u svojoj tjelesnoj i duhovnoj biti.

Uvjeren sam da gotovo i ne postoji muškarac kojemu ova knjiga ne bi mogla biti na velik blagoslov. Iako je prvenstveno namijenjena tinejdžerima, mogla bi biti na blagoslov i njihovim roditeljima te svima koji žive u celibatu. Koristit će i djevojkama, zaručnicama, kćerima i suprugama.

Knjiga je zasigurno jedan od najkorisnijih poklona koji danas možemo pokloniti bilo kojem muškarcu, uključujući i vlastitog kapelana i župnika.

Josip Lončar; Book.hr

„Mladići moraju imati iskren i otvoren kršćanski pogled na svoju spolnost bez imalo srama. Ova će knjiga spasiti tisuće budućih brakova.” (Jim Burns)

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh