Roditelji i djeca

NOĆNA MORA ILI ODUŠEVLJENJE

Kći vam se zaljubila u dečka ‘koji je isti kao ti’ – što osjećate? Ako niste baš oduševljeni njezinim izborom, možda biste trebali promijeniti neke stvari kod sebe i poraditi na svojoj muškosti

Kći vam se zaljubila u dečka 'koji je isti kao ti' - što osjećate?

Foto: Pixabay

 

Zatvorite oči na nekoliko trenutaka i razmišljajte o svojoj kćeri. Zamislite je u razdoblju kada je počinje privlačiti muški rod i kad krenu prva zaljubljivanja. Ona zna kakav je tip muškarca njezin otac i kako se on odnosi prema ženama. Ona vas poznaje i promatra već godinama te zna stvari za koje niste ni svjesni da ih primjećuje. Vaša kći vas dobro poznaje. Sada zamislite da dolazi kući iz škole i da vam kaže da se zaljubila u dečka „…koji je isti kao ti“. Otvorite oči. Jeste li sretni ili zabrinuti zbog njezina izbora?

Ako niste baš oduševljeni njezinim izborom, možda biste trebali promijeniti neke stvari kod sebe i poraditi na svojoj muškosti

Je li vam zastao dah pred pomisli da bi se to uistinu moglo dogoditi? Možda ćete poželjeti da su vam oči i dalje zatvorene nadajući se da je to samo noćna mora. Ako niste baš oduševljeni njezinim izborom, možda biste trebali promijeniti neke stvari kod sebe i poraditi na svojoj muškosti.

Iz knjige „Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri“ autora Alana Migliorata! Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh