Svjedočanstva

ZAPISI O EGZORCIZMIMA

Karol Wojtyla nekoliko dana nakon svoje smrti opsjednutoj ženi priopćio da je oslobođena Bio je 7. travnja, Ivan Pavao II. preminuo je prije nekoliko dana i sutradan je trebao biti njegov svečani ispraćaj na Trgu svetog Petra. Za ženino sam oslobođenje tog dana više puta zazvao zagovor poljskog pape. Žena više nije bila svjesna onog što je činila i govorila sve dok nije došla k sebi. U tom je trenutku, zagledana u jedan dio sobe, počela tiho govoriti. Zatim je iznenada ustala...

Karol Wojtyla nekoliko dana nakon svoje smrti opsjednutoj ženi priopćio da je oslobođena

Foto: Pixabay

 

Terezi koja je početkom 2000-ih godina počela osjećati različite smetnje: čula je glasove koji su joj govorili da ne ide više u crkvu, stalno je bila nervozna, imala je promjene raspoloženja.

Asmodej

Sve je bila krivnja vrlo lijepog i elegantnog muškarca koji joj je rekao da se zove Asmodej. Žena je osjećala njegova milovanja čak i kad je bila u crkvi, sve do tog da je počela osjećati seksualnu privlačnost prema djeci i muškarcima posvećenima Gospodinu. Istovremeno je zbog njega počela osjećati snažnu odbojnost prema suprugu. Nakon toga su joj se počele pojavljivati ogrebotine na grlu, grudima, trbuhu i naposljetku okrenuti i krvareći križevi na raznim dijelovima tijela.

…uzimala je posvećenu hostiju koja joj je u ustima izazivala razne opekline, a zatim bi je ispljunula izvan crkve

Žena, koja je redovito išla na misu, osjećala je neku vanjsku snagu koja ju je u trenutku pričesti tjerala da ide prema svećeniku. U tom je trenutku padala u trans: uzimala je posvećenu hostiju koja joj je u ustima izazivala razne opekline, a zatim bi je ispljunula izvan crkve.

Sve do 2000. godine krivila je Boga da je nije zaštitio kad je kao djevojčica, tijekom dvije godine, bila seksualno zlostavljana. I zbog tog se udaljila. No tad je ponovno počela moliti i odlaziti u župu, ali upravo su tad počele njezine nevolje. Bila je egzorcizirana kroz dvije godine, u više od pedeset seansi. Po zagovoru Ivana Pavla II. došlo je do oslobođenja. Egzorcist mi je ispričao što se dogodilo tog dana:

Po zagovoru Ivana Pavla II. došlo je do oslobođenja

„Bio je 7. travnja, Ivan Pavao II. preminuo je prije nekoliko dana i sutradan je trebao biti njegov svečani ispraćaj na Trgu svetog Petra. Za ženino sam oslobođenje tog dana više puta zazvao zagovor poljskog pape. Žena više nije bila svjesna onog što je činila i govorila sve dok nije došla k sebi.

Žena je rekla da je u tom kutu sobe vidjela upravo njega, Ivana Pavla II., nasmijanog, odjevenog u bijelo, koji ju je zamolio da zajedno mole kako bi se mogla osloboditi demona

U tom je trenutku, zagledana u jedan dio sobe, počela tiho govoriti. Zatim je iznenada ustala i rekla da je oslobođena i da joj je tu lijepu vijest priopćio upravo Karol Wojtyła. Žena je rekla da je u tom kutu sobe vidjela upravo njega, Ivana Pavla II., nasmijanog, odjevenog u bijelo, koji ju je zamolio da zajedno mole kako bi se mogla osloboditi demona. Ostali smo neko vrijeme u molitvi sve dok joj poljski papa nije prišao i položio joj ruke na glavu. Nakon toga se, i nadalje nasmijan, udaljio.

Nastavak čitajte u knjizi „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima od Vatikana do Međugorja“ autora Fabija Marchesea Ragone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh