Duhovnost

U POTRAZI ZA BOŽJIM DUHOVNICIMA

ODGOVARA P. PELANOWSKI Kako pronaći duhovnika? Kao vjernicima treba nam netko s kim ćemo napredovati na svom putu prema Bogu...

Kako pronaći duhovnika?

Foto: Ben White; Unsplash


 

Kako pronaći duhovnika?

Odgovor:

Selekcijom. Možda ću tek nakon petog ili šestog pokušaja naći nekoga odgovarajućeg. Ako se želi, naći će se. Ipak, ima i slučajeva u kojima Bog ne želi da imamo čovjeka za duhovnika i vodi nas k spoznaji po nekoj zajednici ili do nas dopire na neki drugi način.

U potrazi za Božjim duhovnicima - Recenzija knjige

 

Iz knjige „U potrazi za Božjim duhovnicima” autora patera Augustyna Pelanowskog. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

„Kako prepoznati Božji odgovor na pitanje u konkretnoj situaciji?“; „Kako mogu izići na kraj sa strahovima iz djetinjstva, koji snažno utječu na moj život?“; „Gotovo dvadeset godina imam teškoće s masturbacijom. Ni molitva ni terapija ne pomažu. Što mi, oče, predlažete?“; „Koje korake poduzeti da moj odnos s Isusom postane osoban?“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh