Najave

PROJEKT UDRUGE EHO

Kako dobro upravljati novcem? Uključi se u program Zakej i saznaj Nauči upravljati novcem na Božji način

Nauči biti dobar upravitelj Božjih dobara u programu Zakej!

Foto: Eho projekt

 

Program Zakej bavi se proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcima.

Upravo je materijalizam nešto što nas najčešće zarobljava i baš zato želimo zajedno raditi na tome da budemo slobodni od toga. Kroz male grupe i zajedničko komentiranje biblijskih primjera otkrit ćemo što Gospodin želi za naš život, kako bismo uistinu živjeli svoje poslanje u ovom svijetu.

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znam što jest!

Teme su usmjerene prema odnosu Gospodina i čovjeka. Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu.

Ako si već u problemima, onda je ovo također program za tebe jer nikad nije kasno krenuti ispravno. Gledajući odnos prema novcu i financijama i kroz praktični rad i stjecanje navike planiranja potrošnje, doći ćemo do spoznaje vlastitih pogrešaka i krivih stavova gledajući odnos prema novcu i financijama.

Zašto baš “Zakej”?

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znam što jest!

Teme kojima ćemo se baviti

Sedam zakona za financijsku slobodu
Pravilo ispunjenosti
Pravilo sjetve i žetve
Navike financijskog zdravlja i najbolje ulaganje

Termini i prijave na online Zoom radionice

Termini: 3.5., 10.5., 17.5., 24.5., od 18 do 19:30 sati

Prijave traju do: 2. svibnja 2021. Prijava je obavezna!

Kotizacija: dobrovoljni prilog

Voditelj: Marko Matijašević

Za prijavu i sve dodatne informacije javite se na [email protected]

KOMENTARI POLAZNIKA

„Program mi je pomogao prihvatiti pogreške koje činim u upravljanju financijama i naučio me kako to promijeniti. Sviđa mi se što međusobno komuniciramo i dijelimo iskustva.“

„Svidjelo mi se što je sve konkretno i jasno, i što je primjenjivo.“

„Zakej me potaknuo na konkretne korake, teme su raznolike i zanimljive, a sve je kroz biblijska načela i primjere.“

„Spoznala sam da sam samo upravitelj dobara, da ih zapravo ne posjedujem. Program me potaknuo da promijenim mnogo toga i da se oduprem strahu.“

 

Za više informacija posjeti stranicu: https://ehoprojekt.com/zakej/

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh