Mladi

PROBLEM SAMOZADOVOLJAVANJA

‘Kad sam se udala, razočarala sam se našim spolnim životom’ Većina muževa nalazi užitak i zadovoljstvo u dovođenju svojih žena do orgazma. Ako redovito dolaziš do spolnog olakšanja kroz masturbaciju, možda ćeš lišiti svoga budućeg muža ovoga užitka tako što ćeš osjećati potrebu da mu „pomažeš”

Foto: Unsplash,  Tiago Bandeira

 

Kad masturbiraš, treniraš svoje tijelo, kao i misli, za ono što je tebi ugodno i kako doći do orgazma. U braku, ako te tvoj muž ne može zadovoljiti na potpuno isti način, to bi moglo vaš bračni spolni život učiniti vrlo frustrirajućim i razočaravajućim. Samo pitaj Quinn:

Kad sam se udala, razočarala sam se našim spolnim životom. Očekivala sam da će moj muž imati isti čarobni dodir koji sam ja imala masturbirajući, no on je bio grublji i agresivniji nego što sam navikla. Pokušala sam ga naučiti ono što mi se sviđa, ali jedne večeri, nakon što sam ga pokušala podučiti, on je odgovorio: „Zašto to jednostavno ne učiniš sama ako ti se ne sviđa način na koji ja to radim?”

S jedne strane, laknulo mi je što sam konačno mogla učiniti ono što mi je bilo drago, no s druge strane, znam da je to sigurno bio velik udarac njegovu egu što me njegovi dodiri ne uzbuđuju toliko koliko moji vlastiti.

Većina muževa nalazi užitak i zadovoljstvo u dovođenju svojih žena do orgazma. Ako redovito dolaziš do spolnog olakšanja kroz masturbaciju, možda ćeš lišiti svoga budućeg muža ovoga užitka tako što ćeš osjećati potrebu da mu „pomažeš”.

Iz knjige „Djevojko, možeš to pobijediti“ autorâ Shannon Ethridge i Stephena Arterburna.

Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh