Osobni razvoj

MLADIĆU, MOŽEŠ TO POBIJEDITI

SPOLNI NAGON Uđi u ring, izgladnjuj svog protivnika i pobjeda će doći Ti to možeš učiniti, ali moraš djelovati hitno i odabrati da budeš jak i hrabar pred svojim vršnjacima u potrazi za čistoćom. U milisekundi koja je potrebna za taj izbor, Duh Sveti će te početi voditi kroz tu borbu.

Foto: Shutterstock

Jesi li ikad surfao kanalima i ugledao dva japanska sumo hrvača kako idu jedan na drugoga u malom ringu? U sumo hrvanju, dva napuhana gorostasa odjevena u pelene (grozno!) hvataju se za ruke i udaraju o ramena dok jedan ne bude izbačen iz ringa. Zamisli svoju borbu s masturbacijom kao sumo meč.

Borba

Ti si s jedne strane ringa, a tvoj prerastao, naduti protivnik – poznat kao g. Spolni Nagon – na drugoj je strani. Ako ti izbaciš g. Spolnog Nagona iz ringa, ne moraš masturbirati. Ako tebe g. Spolni Nagon izbaci iz ringa, moraš masturbirati. Stojiš odmah unutar ringa, nosiš te smiješne bijele tange, prekriženih ruku i otkrivenih stisnutih zuba.

Probojnih očiju režiš na g. Spolnog Nagona da te ostavi na miru. G. Spolni Nagon, nadut od milijarde obroka požude i maštanja, zijeva i gleda na svoj sat. Zatim, doimajući se kako mu je poprilično dosadno, prilazi ti. Ne trudeći se boriti se s tobom, on samo zamahne svojom golemom pozadinom u tangama i katapultira te u zid, gdje poslušno sjedneš i masturbiraš na licu mjesta.

Porazi dovode do ljutnje

Uvijek iznova ulaziš u ring i uvijek iznova letiš u zid, prazneći staklenku za staklenkom vazelina. Neko vrijeme uspijevaš biti hrabar suočavajući se s g. Spolnim Nagonom uvijek iznova. No na kraju tvoj duh pun modrica i izudaran postaje ljut, a ti za sve kriviš Boga, pljujući ispod glasa, „Bog me stavio u ovaj ring s ovim silnim spolnim nagonom. Da mi ga nije dao, ne bi me on stalno izbacivao iz ringa i tjerao na masturbaciju. To je Njegov problem, ne moj.”

Čekaš i čekaš, no g. Spolni Nagon samo i dalje stoji dosađujući se kao vrag, iščekujući još malo požude. U međuvremenu se penješ na tragu ring za još jednu lekciju letenja, a zatim još jednu, a bol postaje dublja dok ti očaj tjera suze na oči. Odlučuješ napustiti arenu s vremena na vrijeme kako bi otišao u crkvu.

Nije Božja volja…

Tvoj župnik tvrdi da je Božja volja za tebe pobijediti g. Spolni Nagon. Moliš za pobjedu. Nakon bogoslužja ustaješ ohrabren, marširaš natrag u arenu i još jednom proglašavaš pobjedu. Stojeći na svojoj strani ringa, naređuješ g. Spolnom Nagonu: „Odlazi, u ime Gospodnje.” Ne obazirući se na to, on ti se približava i udara te u stražnjicu.

Nadaš se da će ga pad hormona smanjiti u veličini, no to se nikada ne događa. Nadaš se da ćeš rasti u duhovnoj snazi, no to se ne događa. Osjećaš sram pred Bogom, osobito nakon gledanja svih praznih staklenki vazelina koje leže uokolo. Na kraju kažeš: „Pretpostavljam da nije Božja volja da dobijem ovu borbu.”

Zar me ne vidiš, Bože?

Nije Božja volja? To je uvreda za Božji karakter. Bog se obraća tebi i govori ti: „Uđi u ring.” Ti ga stoga poslušaš, no g. Spolni Nagon ponovno te zakucava u zid.

Okrećući se Bogu molećivim očima, vičeš: „Zar ne vidiš, Bože? Spasi me od ovog čudovišta! Zar me ne voliš?”

„Naravno da te volim”, kaže Stvoritelj svemira. „Zar ti mene ne voliš?”

„Gospodine, znaš da Te volim!”

„Onda izgladnjuj sumo hrvača!”

Vidiš, kad ležiš ispod toga monstruoznoga g. Spolnog Nagona u svoj njegovoj veličini i opsegu, vidiš genetski sklop onoga kako bi tvoj spolni nagon trebao izgledati. G. Spolni Nagon zapravo je građen kao škamp od gotovo jednog i pol metra i 50 kilograma, no on je upravo narastao jer si ga godinama jako dobro hranio. Posluživao si mu šest do deset požudnih obroka dnevno dok nije postao velik i debeo kao vrata staje.

Prestani ga hraniti

Međutim, nakon što odlučiš izgladnjivati ​​g. Spolnog Nagona, njegova će se težina početi smanjivati. Skidat će kilograme preko noći. Sve što trebaš učiniti jest prestati hraniti ga kabelskom TV, videima, internetom, časopisima i maštanjima koje smo ranije spomenuli!

U milisekundi koja je potrebna za taj izbor, Duh Sveti će te početi voditi kroz tu borbu.

Naravno, on neće preko noći izgubiti 90 kilograma, no g. Spolni Nagon izgubit će težinu poprilično brzo ako odlučiš ne gomilati ogromne porcije „seksi” hrane pred njegovim debelim licem. Tako ćeš smanjiti g. Spolnog Nagona u veličini, a kad se to dogodi, počet ćeš pobjeđivati ​​u pojedinim borbama unutar ringa.

Ti to možeš učiniti, ali moraš djelovati hitno i odabrati da budeš jak i hrabar pred svojim vršnjacima u potrazi za čistoćom. U milisekundi koja je potrebna za taj izbor, Duh Sveti će te početi voditi kroz tu borbu.

Iz knjige „Mladiću, možeš to pobijediti“ autorâ Stephena Arterburna, Freda Stoekera i Mike Yorkeyja. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh